Házasodik az LMP a Demokratikus Koalícióval és Gyurcsány Ferenc lesz a közös miniszterelnök-jelölt?
úgy ltszik itt tényleg csak vádaskodás megy, logikai okfejtések, észérvek, tények már kevésbé. Az előbbieknek jár a pont, akik forrást kérnek, azoknak meg az ítélet. :)
Az SZDSZ-ezésre baromi kíváncsi vagyok, hogy jön ki: ha az LMP az SZDSZ utódpártja,
- vajon miért akarta ellehetetleníteni az EP választáson az LMP indulását? (az OVB szdsz-es delegáltja támadta csak meg tömegesen az LMP ajánlószelvényeinek érvényességét mondvacsinált indokkal)
- Miért indítottak egymás ellen jelölteket az EP-n, és az országygyűllési választásokon, ill. a polgármesteri választásokon is kockáztatva ezzel mindkét párt bejutását?
- Az SZDSZ miért az MDF-fel szövetkezett az LMP helyett?
- Miért nincs pénze az LMP-nek?
- Miért volt az LMP-nek volt ex-fideszes országgyűlési képviselője (aki ráadásul az EP-s listán jóval előkelőbb helyen volt mint a sokat emlegetett volt SZDSZ-es)?
- miért húzták az szdsz-es "szakadást", amivel elbizonytalanítják a legtöbb választót
- miért nem korábban kezdték el a "szakadást" (ha kiválást feltételeztek), hogy az ügy a választások idejére már lezáruljon...
- miért torpedózza meg az szdsz hajóskapitánya az lmp-t - az egyetlen "mentőcsónakját" (ha az mentőcsónaknak feltételezitek)?
Ezekre kérek egyenként logikus válaszokat!
Hasonló érveket kérek az DK-s házasságra is, mert én sem tapasztaltam jelét még eljegyzésnek sem!
(Valami azt súgja, hogy vagy sértegetések, lepontozások záporoznak rám, vagy bedöglik a kérdés!) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!