Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek hol van Gyurcsány...

Szerintetek hol van Gyurcsány Ferenc szakdolgozata?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 17:19
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
Mielőtt azt írnád, hogy miért vagyok olyan hülye, hogy két szakon tanulok az egyetemen, ha nincs rá pénzem, gondolj arra, hogy az előbb te hirdetted, hogy mindenki sz@rjon mindenre és csinálja azt, amit szeret.
2012. ápr. 7. 10:16
 32/55 anonim ***** válasza:
91%

"Kolopele látom te is nyomkodod a piros kezet."

kolopele-re sok rosszat lehet mondani, de

1. sokatokkal ellentétben legalább vállalja nick-jét;

2. nem sűrűn pontoz;

2012. ápr. 7. 15:36
 33/55 anonim ***** válasza:
100%

" Sz1u válasza:

A kétkedőknek:

[link]

Többnyire igazad van, de ez csak az értékelése, nem a szakdolgozat!

Mai hír, vagy igaz vagy nem:

[link]

2012. ápr. 7. 15:41
 34/55 Sz1u ***** válasza:

15:41 qkker

"Többnyire igazad van, de ez csak az értékelése, nem a szakdolgozat!"

Valóban csak az értékelés. De én csak arra akartam linkelni a bizonyítékot, hogy van neki. Előttem néhány kommentelő írta azt, hogy "nincs is neki", meg "most fénymásolják"...stb.

Egyébként érdekes az indexes cikk, amit linkeltél. De továbbra sem lehet tudni semmit sem biztosra.

- Miért pont az övé tűnt el? Tényleg szándékos provokáció volna, vagy az övé is PÁLgium?

Ugyanis azt is simán el tudom képzelni, hogy valamelyik Fideszhez közeli könyvtáros, levéltáros, vagy akárki tűntette el a szakdolgozatot (mert pl. a Viktoré nagyon gyorsan kikerült a netre), de azt is simán el tudom képzelni, hogy az ő irománya sem makulátlan.

Pontot tehetne Fletó az egész történetre, ha a kezét-lábát törné (ellentétben a kijelentésével), hogy megtalálja otthon a saját példányát. Minél hamarabb lenne meg, viszontválaszul annál ütősebb volna.

2012. ápr. 7. 16:00
 35/55 anonim ***** válasza:
0%

29-es vagyok!

Nem vitatkozok Mr. csúsztatás. Kellemes időtöltést kívánok a zsörtölődéshez, és Gyurcsány Ferenc szakdolgozatának további kereséséhez! Ezzel majd biztosan gyökeres változásokat, és szebb jövőt fogtok elérni!

Ja, és még annyit tisztelt többség, hogy Schmitt Pált - bár közvetve- ti tettétek oda, ahol van. Ő ugyanis Orbán Viktor bábja, akit 53 százalékotok támogatott 2010 áprilisában, amivel tejhatalmat nyújtottatok neki, saját fejetek felett! "Elk-urtátok! Nem kicsit, nagyon!"

És ha esetleg meglesz Gyurcsány szakdolgozata, amiről ha ki is derül,hogy plágium, a mi életünk, akkor sem fog megváltozni! Egy kicsit sem! Sok hűhó semmiért. Majd utána jön egy újabb közéleti botrány, amire ha szintén vevők lesztek, úgy mint erre, akkor azt is követi majd egy újabb. Ezeket a botrányokat ti éltetitek! ennyit erről.

az egyetemistának pedig azt üzenném:

Jártam egyetemre, Győrbe, mérnöki szakra. Diákhitelem is van! Dolgoztam is az egyetem mellett, egyszer szotyit válogattam 7 órában 2900 ft-ért, egyszer egy raktárban dolgoztam mint diák, de ott nyári szünetben! Miután végeztem, elmentem dolgozni egy céghez, ahol az igazgatónak csak középiskolai érettségije volt!!! Onnan elbocsátottak 2008 öszén,válság címszó alatt. Akkor kezdtem el a magam útját járni. Nagyon nagyon nehéz előrejutni, volt, hogy idegileg kikészültem. Pszichológusnál is voltam. Ki kell zárni a külvilágot, és csak a saját dolgoddal kell foglalkozni. 30 éves korod előtt ne is álmodj átütő sikerről.

Az emberek pedig (a legtöbb) ökörségre vett fel hitelt! Hidd el! Minél többet kerestek, annál többet kellett volna megtakarítani, de a többség, ahogy nőtt a fizu, annál több hitelt vállalt be. Ezek voltak a hitelt kiváltó hitelek, biztos emlékszel.

2012. ápr. 7. 16:33
 36/55 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem tettem oda Schmittet, ezt leszögezném a félreértéseket elkerülendő. És igen, az ilyen esetek igenis megváltoztatják az életünket, mert ennek köszönhetően a jövőben hátha meggondolják a potenciális közszereplők kétszer is, hogy kamu múlttal ki merjenek-e állni a nyilvánosság elé, ráadásul köztársasági elnöki pozícióba. Az meg, hogy egy cégeket érettségivel rendelkező emberek vezetnek, sokban hozzájárult ahhoz, hogy gyakorlatilag becsődölt a gazdaság a rendszerváltás óta. Ez még kisebb probléma lenne, de az egész ország költségvetését olyan mukik számolják, akik filozófusok maximum, vagy inkompetens barmok, és ez itt a legnagyobb gond.
2012. ápr. 7. 16:42
 37/55 anonim ***** válasza:
57%
Orbán teli szájjal röhög rajtatok, ő még a bőrt is lehúzza rólatok, de ti csak Gyurcsány dogáját keresitek, mintha érdemben fontos lenne most.
2012. ápr. 7. 17:05
 38/55 A kérdező kommentje:

"Elk-urtátok! Nem kicsit, nagyon!"

Azért nem értem, hogy miért vágod a fejéhez ezt azoknak, akik a jelenlegi kormányt védik, mert ezt az mondta, akit éppen védeni próbálsz. Sőt, azt is mondta, hogy: Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz...

Bevallotta, hogy hazudozással nyerték meg a választásokat. Ezek alapján nem értem, hogy miért védik őket még mindig ilyen sokan, hisz nincs rá garancia, hogy most sem csak képmutatás, amit produkálnak, arról nem is beszélve, hogy az egyetlen, amire mostanában képesek felmutatni, a jelenlegi rendszer kritizálása és hibáinak kiemelése. Mint tudjuk, ők sem csináltak mindent tökéletesen és amikor aktuálisak voltak, őket is sokan kritizálták, nem is akár hogy. Nem mondom, hogy az Orbánék mindent jól csinálnak, hisz látjuk, hogy nem, de ha ismét visszahívjuk a régiek, honnan tudjuk, hogy jobb lesz, főleg, ha most is hazudnak, mint annak idején. Mindegy. A lényeg, hogy balhé, vagy nem balhé, engem érdekelni, hogy kik vezetik az országot és ez a szakdolgazatosdi nagyon jó rá, hogy kiderüljön, hogy kik üldögélnek ott fölöslegesen.

2012. ápr. 7. 18:07
 39/55 anonim ***** válasza:
42%
Elég gyanús, hogy eltűnt neki. Szerintem ő is csalt. Nem meglepő, annak idején sok doktorit osztottak ki a foxi maxiban, ki tudja melyik mögött van tudás...
2012. ápr. 8. 10:35
 40/55 anonim ***** válasza:
55%
De mi érdeke lenne most eldugni? Már nem meghatározó figura. Lehet, reménykedik, hogy még lehet. Ám logikátlan lépés lenne most titkolóznia. Így mindenképpen marad a gyanú, s az rosszabb, mint a bizonyosság.
2012. ápr. 8. 10:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!