Kire szavazzon az akinek egyáltalán nincs pénze?
kolopele és mikor jönnek azok a jó munkahelyek, meg lehetőségek, mert két év alatt nem sok látszik belőle. Persze, nyitottak pl. merci gyárat, bár az független a fidesztől, meg a nagy többségnek a "kevés fizetés - szünetben vagy pisilsz vagy eszel" színvonalú munkahelyet hozta el.
Értem én, hogy talán valamicskét segítenek a dolgokon, de azért ha megnézed mondjuk, hogy hogyan lehet beindítani és milyen költségekkel meg papírmunkával lehet futtatni egy vállalkozást mondjuk az Egyesült Királyságban, meg itt, akkor azért amit itt ajánlanak az szánalom a köbön és nem véletlenül fuccsolnak be a vállalkozások. Vagy el sem indulnak..
"Sok gazdag ember van az országban, mert kinéztem az ablakon és egy percig csak ilyen 2-8 milliós autók haladtak el a főúton..."
Mert amíg egyesek elhitték hogy a pártok utópista ígéreteikben van ráció addig ők rájöttek hogy vagy teljesen felesleges rájuk építeni, vagy kihasználták a kínálkozó lehetőségeket. Minden választási kampány során minden párt megígéri hogy segít a szegényeken. Ja, valamilyen formában ez be is következik általában, de 1,5 millió embert nem tud felemelni 3 milliót a porból. Az nem megy hogy 1 ember 2 helyett dolgozik, teljesen felesleges bárkire is szavaznod ha csak azt akarod hogy a pénzteleneket képviseljék.
"Kire szavazzon az akinek egyáltalán nincs pénze?"
Tökmindegy. Minden párt csak szép szavakkal fogja megtömni a zsebedet. És a szádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!