A politikusoknak nincs önálló véleményük, elképzelésük az ország helyzetéről?
Nos én már sok parlamenti közvetítést láttam,elmondom szerintem hogy működik ez: kétféle politikus van. Az egyik aki okosabb,műveltebb a többinél és van egy-két téma,amihez ért is. Ezek papír nélkül lenyomnak fél órákat,jól érvelnek,van sajár véleméynük,de ez a saját vélemény csak részben saját,ugyanis a pártérdekek mindig meghatározzák,hogy mit mondhat. Ebből van a kevesebb. A legtöbb olyan,aki csak üdülni jár oda,egy évben 2-3 alkalommal felszólal egy tök egyszerű (nem szakmai) témához(hogy azért lássák ő is ott van), papírról olvas,de ezt nem ő írta,hanem barát,ismerős,vagy felkért valakit( fizetéséből futja),hogy írjon szakmai érveket egy témához.
Tök vicces mikor egy géplakatos,meg villanyszerelő végzettségű képviselő felszólal(olvas fel) egy államháztartási vitán,komoly gazdasági meg jogi kérdésekben....
vázlatpontok - ez meg arra jó, hogy ha belekérdeznek, közbeszólnak, akkor sem marad ki olyan, amit az illetö fontosnak tart.
No hát pont itt a probléma,ha bármi meg zavarja,akkor már nem is tudja miről van szó?Hát ha ilyen egyszerűen meg lehet zavarni valakit és már utána azt sem tudja,hogy miről van szó,akkor azt nem is érdekli a téma,csak próbál úgy tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!