Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most miért nincs taxisblokás...

Most miért nincs taxisblokás sem stb. mint anno mikor volt a benzináremelés? Most szerdán megint 5 forintal emelik a benzin árát!

Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 21:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
27%
Mert akkor - ha nevetségesen rövid ideig is - demokrácia volt. Most autoriter kormányzás van, az egész Fidesz egy besúgóhálózat.
2012. márc. 19. 21:21
 2/23 anonim ***** válasza:
37%
Ne haragudj offolok.Nem bírok megjegyzés nélkül elsíklani a kérdésed felett,mivel ma vacsora után épp erről beszélgettünk a férjemmel.Örülök,hogy nem csak nekünk jutott eszünkbe ez.
2012. márc. 19. 21:23
 3/23 anonim ***** válasza:
36%

Mert a taxisok megoldják okosba, de régen nem lehetett még.

Ma már tudsz kamuszámlát venni, sokmidnent leirni költségbe, gázzal járni, meg csempész benzinnel, ha van ukrán vagy szerb haverod.

De a taxiórára is számtalan trükk létezik!

2012. márc. 19. 21:43
 4/23 anonim ***** válasza:
77%

Akkor 50%-os áremelés volt, most 1.

Olyan volt, mintha most 700 Ft-ra emelnék egyből.

2012. márc. 19. 21:46
 5/23 anonim ***** válasza:
57%

És hogyha most lenne egy jó nagy taxisblokád attól leesne a kőolaj világpiaci ára?

Vagy az állam végre a fejéhez kapna és belátná, hogy ejnye tényleg túl sok adóteher van az árba építve és arcpirulva lemondana erről a komoly bevételéről?(Arra gondolni se merek , hogyan pótolná)

Szerintem csak annyi történne ,hogy kva nagy károkat és bosszúságot okoznánaka taxisok a világ többi részének.Akik jogosan haragudnának rájuk és metalálnák a módját , hogyan viszonozzák.

2012. márc. 19. 21:57
 6/23 anonim ***** válasza:
42%
Azért, mert az emberek már kezdik megérteni, hogy az a világ elmúlt, hogy állambácsi diktálja az olajárat, ez nem attól, hanem kőolaj világpiaci árától függ.
2012. márc. 19. 22:00
 7/23 anonim ***** válasza:
35%
Elmondanám hogy nem nálunk a legmagasabb a benzin ára. Ez még egyáltalán nem sok. Majd akkor lesz az, amikor az utolsó büdösen pöfékelő autó is eltűnik az utakról, minden parkolóban lesz hely, és nem fog az ember egy két kilométeres városi szakaszon fél óra alatt átjutni. Addig viszont ne nevezzük drágának. Ellenben a taxisok tarifái és csalásai miatt lehetne tüntetni (büntetni?) bármikor, csak éppen ellenük. Ők inkább megérnének egy misét. Emlékszem, még régebben taxival mentem egyszer Budapestre vidékről, 200 km távolság, az összeget hadd ne írjam le. Persze, tudom, aki taxival megy, az tudja mi a helyzet, azért is megy azzal, csak hát pofátlan árakkal dolgoztak mindig is. Ezzel csak annyi a baj hogy a taxi soha nem lesz az átlagemberek fellegvára, és erről nem kizárólag a benzin árak a felelősek.
2012. márc. 19. 22:09
 8/23 anonim ***** válasza:
70%
Már olyan is volt, hogy külföldi ismerősömmel "külföldiül" beszéltem és a taxis előtt direkt nem szólaltam meg magyarul. Aztán, amikor hatezret kellett volna fizetnünk, az édes anyanyelvünkön megfenyegettem, hogy ott rögtön ráhívom a rendőröket, aztán bocsánatot kért, "elszámolta....."
2012. márc. 19. 22:16
 9/23 anonim ***** válasza:
31%
Az nem taxisblokád volt, hanem egy Szdsz-es puccskísérlet, még ha nem is így vonult be a történelembe. Mostanra meg már nincs a libsiknek akkora támogatottságuk, hogy egy hasonló volumenű tiltakozást meg tudjanak szervezni.
2012. márc. 19. 22:22
 10/23 anonim ***** válasza:
61%
Mert már elfásultak az emberek, és tudják, hogy hiába csinálnak bármit is.
2012. márc. 19. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!