Kire szavazzon az akinek egyáltalán nincs pénze?
Figyelt kérdés
Mint mondjuk én. A Fidesz bázisa a felső középosztály, tehát a gazdagok. MSZP vörös-tőkés simlisek, és azok is a gazdagok. A maradék áttekinthetetlen.2012. ápr. 2. 21:11
1/29 anonim válasza:
Én csóriként belátom, hogy nem az állam feladata eltartani minket, igenis nekünk kell érte megdolgoznunk. A mai világban könnyeb legálisan pénzt szerezni mint bármikor csak kell egy kis ész. Tehát a szegények akiknek nicns pénzük arra szavaznak akire akarnak, nem a kormányon múlik, hogy jobb lesz e.
3/29 A kérdező kommentje:
Igen, ez a baj, hogy tök mindegy kire szavazok nekem nem lesz jobb...
2012. ápr. 2. 21:18
8/29 anonim válasza:
Elég sok gazdag ember van az országban ezek szerint.
9/29 A kérdező kommentje:
Sok gazdag ember van az országban, mert kinéztem az ablakon és egy percig csak ilyen 2-8 milliós autók haladtak el a főúton...
2012. ápr. 2. 21:36
10/29 anonim válasza:
Jó lenne ha annyi gazdag ember lenne ahány fideszes szavazó.Azért népszerű mert a baloldal totál leépült és amit lehet elrontott.A jobbik bár növekszik még mindig túl radikális sok szavazónak.A többi párt meg szánalom és mind megy a szemétbe.Ezért népszerű a fidesz mert nincs jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!