Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért védik olyan sokan a...

Miért védik olyan sokan a csőcseléket ("tüntetőket")?

Figyelt kérdés

Csak nézek, és egyszerűen nem értem, hogy képesek sokan a mai napig védelmükbe venni a romboló csőcseléket. Mert igenis, aki rombol, pusztít, gyújtogat, autót borogat és TV-székházat foglal, az NEM tüntető, az CSŐCSELÉK. És MEG IS ÉRDEMLI, hogy amúgy istenesen ellássák a baját a rendőrök.

TÜNTETŐ az, aki képes szépen, nyugiban felvonulni akár százezredmagával is, tisztességesen demonstrálni (akár a Parlament előtt is, de nem lehetetlenítve el annak a működését), akár petíciókat beadni, vagy hangosbemondóval szónokolni a téren, és legrosszabb esetben is csak a másnap érkező utcaseprőknek hagy hátra a szokásosnál kicsit több munkát.

EZ tehát a TÜNTETŐ, és ilyeneknek minden demokráciában megvan a maga jogos helye, így nálunk is. De aki tör-zúz, gyújtogat és rombol, az CSŐCSELÉK, sehol sincs helye, és VILÁGSZERTE MINDENÜTT megkapja a méltó verést a rendőröktől, Franciaországtól Amerikán át Ausztráliáig.

Kérdem tehát mindazoktól, akik az itteni definíció szerinti CSŐCSELÉKet védik: nem veszitek észre, hogy ezzel csak magatok ellen hangoltok mindenkit? És még annyira se értek célt vele, mint egy tisztességes TÜNTETÉSsel (szintén a fenti definíció szerint)?

2009. jún. 16. 08:10
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
91%
Nem szabadna védeni a törő,zúzó,gyújtogató bandákat.Viszont nem szabad általánosítani sem.Felfokozott hangulatban könnyen tesz az ember olyat,ami egyébként eszébe sem jutna.Ezért kellene külön kezelni az eleve pusztítani akarókat az átlag tüntetőktől.
2009. jún. 16. 21:18
 32/44 anonim ***** válasza:
82%

Volt szerencsém Völgyesi Miklós nyugalmazott főbiró előadását meghallgatni.

Nemsokára elérhető lesz a neten is.

A kérdező sunyi és alattomos provokációjával alaposan megvezette a fórumozókat

"aki rombol, pusztít, gyújtogat, autót borogat és TV-székházat foglal, az"= provokátor. Gergényi Péter mocskos mancsú főzsaru utasítását követték aki Gyurcsánytól kapott erre utasítást. Nem a tüntetők voltak.

"De aki tör-zúz, gyújtogat és rombol"=provokátor, és nincs már messze az idő, amikor lelepleződnek, és elfoglalják méltó helyüket a rabositott Szilvásy titokminiszter valamint az enyveskezü Hunwald, Zuschlag és a többi börtöntöltelék csöcselék MSZP-s mellett.

Még egy kis türelmet kérek, amig elérhető lesz a neten (is) Völgyesi Miklós bizonyitékokkal bőven alátámasztott előadása.

Ja, nem a kurucuinfon fog megjelenni, sem a barikád.hu-n

Él a nagy Isten és semmise megy kárba,

Magyarok se lettünk pusztulni hiába,

hanem példát adni valamennyi népnek,

mily görbék s biztosak pályái az égnek.

Ebbol tudhatod már, mi a magyar dolga,

hogy az eros elott meg ne hunyászkodna.

Eros igazsággal az eroszak ellen:

így élj, s nem kell félned, veled már az Isten.

Kelnek a zsarnokok, tunnek a zsarnokok.

Te maradsz, te várhatsz, nagy a te zálogod.

Zsibbad a szabadság, de titkon bizsereg,

és jön az igazság, közelebb, közelebb...

2009. jún. 16. 22:21
 33/44 A kérdező kommentje:

"Bocsáss meg de ez az egész kérdés nem más,mint ferdítés,csúsztatás,hangulatkeltés.Köze nincs a valósághoz..."

Na, még egy kedvenc. Ha elfogynak az érvek, jön a személy becsmérlése. Gratula. Miért van az, hogy sokan képesek voltak értelmesen, normálisan válaszolni, leírni a gondolataikat, érvelni, másoknak meg csak sértegetésre és személyeskedésre futja? Meg persze csodálkozásra, hogy emiatt miért ítélik el...?

Nézd, én tényleg értelmes válaszokat vártam, azért tettem fel a kérdést, és a kommentjeimben is ezt hangoztattam. Tartok tőle, hogy ennél egyértelműbbé már nem tudom tenni: civilizált, értelmes válaszokat várok.

"Ezért kellene külön kezelni az eleve pusztítani akarókat az átlag tüntetőktől."

Maximális egyetértésem, akárcsak korábban.

"A kérdező sunyi és alattomos provokációjával alaposan megvezette a fórumozókat"

Lásd jelen komment egyes pontja. Ha tényekről beszélsz, úgy azokat nagy érdeklődéssel venném szemügyre, amint elérhetővé válnak, de addig kérlek, próbálj te is elgondolkodni azon az elven, hogy nem mindenki összeesküvő, és nagyon sokan egyszerűen csak értelmes eszmecserét szeretnének.

Az pedig, hogy ilyen sokan képtelenek erre, elég szomorúan cáfolja az általad idézett vers magasztos sorait. Ez is kedvencem, amúgy, hogy a magyar így, a magyar úgy, ilyen fennkölt, meg olyan csodás, de aztán a hétköznapok erre valahogy rendre rácáfolnak mindig... még akkor is, ha az ember se rádiót nem hallgat, se tévét nem néz, se újságba nem néz bele, és még a neten is kerüli a híreket.

Ezért áll így az ország, ahogy egy tanult ember mondá...

2009. jún. 16. 22:41
 34/44 anonim ***** válasza:
86%

"Bocsáss meg de ez az egész kérdés nem más,mint ferdítés,csúsztatás,hangulatkeltés.Köze nincs a valósághoz..."

Egyetértek.

"Ha elfogynak az érvek, jön a személy becsmérlése."

Túl nagy kérés, ha egy iciri-piciri (mákszemnyi) példát kérek "a személy becsmérlésére?"

"nem mindenki összeesküvő"

Ugye, azt te sem gondolod komolyan, hogy Gergényi, Szilvásy és a többi csőcselék - mert szerintem ők a csőcselék, mint felbújtók - megszeppenve, önként és dalolva bizonyitékokat szolgáltatnak aljas és alattomos tetteikre?

Ezek nem összeesküvők. Lakájlelkek. Se Istenük, se hazájuk. Azelött Moszkva valagát nyalták, most Brüsszelét.

2009. jún. 16. 22:58
 35/44 A kérdező kommentje:

"Egyetértek."

Ha egyetértesz, akkor légyszíves fejtsd ki legalább te, hogy miért az, ha már az előző erre nem volt hajlandó. Köszönettel venném.

"Túl nagy kérés, ha egy iciri-piciri (mákszemnyi) példát kérek "a személy becsmérlésére?"

Kérlek, íme: "A kérdező sunyi és alattomos provokációjával alaposan megvezette a fórumozókat."

"Ugye, azt te sem gondolod komolyan, hogy Gergényi, Szilvásy és a többi csőcselék - mert szerintem ők a csőcselék, mint felbújtók - megszeppenve, önként és dalolva bizonyitékokat szolgáltatnak aljas és alattomos tetteikre?"

Mondtam én, hogy ismerjék be? Az előző válaszoló azt sugallta, hogy ettől függetlenül is vannak ellenük bizonyítékok. Én meg erre mondtam, hogy nagyon helyes, szeretném látni azokat. Mi ezzel a gond?

2009. jún. 17. 12:19
 36/44 anonim ***** válasza:
40%

Ez nem fórum.

Amúgy kérdező, mond meg mit akarsz hallani, aztán mehetünk is tovább.

2009. jún. 17. 16:06
 37/44 A kérdező kommentje:

"Ez nem fórum."

Mondtam én, hogy az?

Ha viszont arra célzol, hogy válaszolok és kérdezek, azt végképp nem tudom, miért veszed rossz néven, elvégre az oldal lehetőséget ad rá, tehát nyilván részét képezi a rendeltetésszerű használatnak.

"Amúgy kérdező, mond meg mit akarsz hallani, aztán mehetünk is tovább."

Megmondtam már a legelején, és azóta is ismétlem. Szerencsére sokan megértették, nekik nagyon örülök, de sokan meg nem, és őket meg nem értem. Egyszerűen értelmes válaszokat, semmi többet. És nem értem, hogy egyesek erre miért nem képesek.

2009. jún. 18. 08:20
 38/44 anonim ***** válasza:
57%
És aki nem ért veled egyet, ennek hangot is ad, azok az értelmetlen válaszok. Ugye?
2009. jún. 18. 14:52
 39/44 anonim ***** válasza:

a rendőrök a hatályos jogszabályokkal szemben csoportosan, fejmagasságban tüzeltek, és bizonyításra került, hogy ezt teljességgel fegyvertelen, békésen álldogáló civilek tömegei ellen tették. Ezek a fotók benne vannak a feljelentésben, és - teszem hozzá - puszta létezésük tényével is kimerítőleg minősítik az Európai Unió és az Egyesült Államok katasztrofális hozzáállását, gyurcsányi pártolását és azt, hogy nem életszerű, hogy Gyurcsány Ferenc ezekről - erre Völgyesi is kitért - sem akkor, sem azt követően nem tudott. Azaz Gyurcsány úr esetében az életfogytiglani szabadságvesztésen kívül más szóba sem jöhet.

Völgyesi Miklós kiemelte, hogy a hatályos jogszabályokkal szemben a rendőrök részéről nem készült egyetlen árva sor írásos jelentés sem(!), amiért egytől egyig valamennyi rendőrnek fegyelmit kellett volna kapnia! Hozzátette: el tudják képzelni, hogy ezt egy felsőbb vezető meg merte volna tenni? Egzisztenciális bukását okozta volna - utalt a CJB-elnök Gyurcsány Ferenc és a kormány megtorló gépezetére és gyakorlatára.

Völgyesi megerősítette, amiket a Hírháttér mindig is állított: igen, felsőbb parancsra cselekedtek a rendőrök, és nem volt olyan, aki megtagadta volna a parancsot! Szavait idézve: a rendőrök intézményesítetten cselekedtek, kivétel nélkül! Ehhez - mondta az elnök - garantálni kellett, hogy ne legyen bajuk.

[link]

Ez még nem a megigért anyag.

De amint megjelenik a neten is belinkelem.

Ki a csőcselék?

2009. jún. 18. 23:02
 40/44 A kérdező kommentje:

"És aki nem ért veled egyet, ennek hangot is ad, azok az értelmetlen válaszok. Ugye?"

Nem. Értelmetlen válasz az, amelyik nem mond semmit, csak gyalázkodik, provokátornak nevez, vagy egyszerűen csak anyázik.

A rendes, kifejtett, megalapazott véleményekkel (lásd pl. a közvetlenül utánad kommentelőt, akinek itt, egy bekezdéssel lejjebb válaszolok most) semmi bajom - pont erről szólna az egész.

"Ez még nem a megigért anyag.

De amint megjelenik a neten is belinkelem."

Ez is érdekes, köszönöm - és azt is érdeklődve várom.

Csőcselék pedig továbbra is, változatlanul az, akir rongál és pusztít. Amit természetesen éppúgy lehet autóborogatással és gyújtogatással, mint ennél körmönfontabb és fondorlatosabb módokon is.

2009. jún. 19. 00:02
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!