Ifj. Moman Ottó kérdése:
Hogyan emlékszel vissza araa, hogy 5 éve ezen a napon azonosították az első fertőzöttet Magyarországon?
ma 14:00
2/5 anonim 

válasza:

Marhára nem foglalkozok már ezzel, nem is emlékszem, mi volt akkor.
3/5 anonim 

válasza:

Emlékszem mindenki otthon volt karanténba, kijárási tilalom volt. Mi FIDESZES haverokkal mentünk bulizni.
4/5 anonim 

válasza:

Ohh én emlékszem, mikor bejelentették, hogy megjelent Magyarországon az első esetek (iráni diákok), akkor másnap az irodai vezetés bejelentette, hogy ketté bontják az irodai dolgozókat és a két csapat nem találkozhat egymással még szünetben sem... ez az egész bohóckodás az irodában másfél hetet élt meg, mikor jöttek a hírek a gyorsan növő betegek számáról, elrendelték a teljes home office-t, akkor jött számomra az arany élet. :)
5/5 anonim 

válasza:

Én ekkora már túl is estam rajta, csak akkor még azzal dicsekedtek, hogy nálunk nincs. De azt rémálmaimban sem gondoltam volna, hogy ekkora cirkuszt csinálnak egy influenzából. Kicsit túltólták a biciklit a korlátozásokkal, és az emberek megosztása is tökéletesre sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!