A szlovákoknak miért lehet magyar ellenes politikájuk?
Most nem azért kérdezem, de ebbe miért nem szól bele Európa?
Ha a magyarok most azt mondanák,hogy tilos angolul beszélni az országban és aki angolul beszél azt megbüntetik akkor azonnal pöfögnének,hogy ezt így nem meg stb...
Nem vagyok egy nagy hungarista, de ez el gondolkodtatott, ők olyanokat tesznek ott a magyarokkal,hogy ha azokat itt megtennénk a cigányokkal már itt lenne a fél világ,hogy ezt,hogy képzeljük....
kib.szott szar hasonlat...
inkáb így:
van egy nagy ország, tele kissebséggel
az egyik engedményeket akar, viszont a nagy ország le se sz.rja
a kissebségnek végül alkalma van területet szerezni, persze a nagy országgal elárulásával.
összejön neki.
Vége.
"a nagyhatalmaktól kapta."
Hogy oda ne rohanjak, tehát ajándékba kapott valamit, ami valaki másé. Ez eddig a legszánalmasabb kimagyarázása a helyzetnek.
"az volt a cél hogy minden kisebség elégedett legyen"
Több magyar került kisebbségbe, mint ahány hazátlan kisebbséginek betömték a száját a lopott holmival, szóval ezen a magyarázaton megintcsak jót röhögtem.
igen kapott valamit ami a másé, mivel az a más(MO) vesztes volt.
viszont a magyaroknak elég volt azt mondani hogy ez a büntetés a háborúskodásért.
én nem kimagyarázom és nem is helyeslem, csak próbálom megértetni veled hogy nem csak a többmilió szomorú hazátlan magyar volt a végén hanem többmilió vidám hazás kisebség is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!