Már egyes lengyel újság is arról ír, hogy Magyarország lesz most az első, aki kilép az unióból. Tényleg kilépünk?
Figyelt kérdés
Mekkora az esélye annak hogy kilépjünk az unióból?
Mert a jobbikosok uniós zászlót égettek, egy csomóan akik Orbánt támogatják sem értenek egyet az EU-s tagsággal, meg a közvéleményben is rengetegen kilépnének.
Tényleg megtörténhet az hogy Magyarország kilép (vagy kidobják) az EU-ból? Mert mindenki mondja hogy a szankciók egy jelképes hadüzenet Magyarország számára, de most nem értem ezt az EU-s témát.
Ki akarnak egyáltalán lépni, vagy bent maradunk az unióban?
Mert én egyre jobban csak azt látom, hogy egyre többen vannak a kilépést pártolók.
(tudom hogy gazdaságilag nem érné meg, de most ezt hagyjuk)
2012. márc. 15. 22:31
41/44 ekeke válasza:
Az EU egyirányú utca. Olyan, mint a fegyverkezési verseny, nincs más választás. Kilépni csak a kötelezettségek megtartásával lehet, akkor elveszítjük a jogainkat és ezzel együtt a befizetéseinket is.
42/44 anonim válasza:
Digó, Neked tökéletesen igazad van. Én is csak ezeket írnám a sok, távolba nem látónak, de üzletasszony vagyok és szabadalmamért filléreket kapó, de szabadalmamon 400%-os hasznot kereső multik ellen próbálok küzdeni. Idő hiányában ezért szeretettel kérlek, hogy válaszolj a sok elvakultnak.Légy szíves továbbra is válaszolni helyettem is. Üdvözöllek.
44/44 LazyJones válasza:
#43 Ez volt a 10 éves jubileumi komment?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!