Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Már egyes lengyel újság is...

Már egyes lengyel újság is arról ír, hogy Magyarország lesz most az első, aki kilép az unióból. Tényleg kilépünk?

Figyelt kérdés

Mekkora az esélye annak hogy kilépjünk az unióból?

Mert a jobbikosok uniós zászlót égettek, egy csomóan akik Orbánt támogatják sem értenek egyet az EU-s tagsággal, meg a közvéleményben is rengetegen kilépnének.

Tényleg megtörténhet az hogy Magyarország kilép (vagy kidobják) az EU-ból? Mert mindenki mondja hogy a szankciók egy jelképes hadüzenet Magyarország számára, de most nem értem ezt az EU-s témát.

Ki akarnak egyáltalán lépni, vagy bent maradunk az unióban?

Mert én egyre jobban csak azt látom, hogy egyre többen vannak a kilépést pártolók.

(tudom hogy gazdaságilag nem érné meg, de most ezt hagyjuk)

2012. márc. 15. 22:31
1 2 3 4 5
 41/44 ekeke ***** válasza:
Az EU egyirányú utca. Olyan, mint a fegyverkezési verseny, nincs más választás. Kilépni csak a kötelezettségek megtartásával lehet, akkor elveszítjük a jogainkat és ezzel együtt a befizetéseinket is.
2012. ápr. 9. 01:05
 42/44 anonim ***** válasza:
Digó, Neked tökéletesen igazad van. Én is csak ezeket írnám a sok, távolba nem látónak, de üzletasszony vagyok és szabadalmamért filléreket kapó, de szabadalmamon 400%-os hasznot kereső multik ellen próbálok küzdeni. Idő hiányában ezért szeretettel kérlek, hogy válaszolj a sok elvakultnak.Légy szíves továbbra is válaszolni helyettem is. Üdvözöllek.
2012. ápr. 10. 09:13
 43/44 anonim ***** válasza:
Éljen a Szovjetunió.
2022. márc. 15. 09:07
 44/44 LazyJones ***** válasza:
#43 Ez volt a 10 éves jubileumi komment?
2022. márc. 15. 10:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!