Már egyes lengyel újság is arról ír, hogy Magyarország lesz most az első, aki kilép az unióból. Tényleg kilépünk?
Mekkora az esélye annak hogy kilépjünk az unióból?
Mert a jobbikosok uniós zászlót égettek, egy csomóan akik Orbánt támogatják sem értenek egyet az EU-s tagsággal, meg a közvéleményben is rengetegen kilépnének.
Tényleg megtörténhet az hogy Magyarország kilép (vagy kidobják) az EU-ból? Mert mindenki mondja hogy a szankciók egy jelképes hadüzenet Magyarország számára, de most nem értem ezt az EU-s témát.
Ki akarnak egyáltalán lépni, vagy bent maradunk az unióban?
Mert én egyre jobban csak azt látom, hogy egyre többen vannak a kilépést pártolók.
(tudom hogy gazdaságilag nem érné meg, de most ezt hagyjuk)
"Tényleg megtörténhet az hogy Magyarország kilép (vagy kidobják) az EU-ból?"
Majd hülyék lesznek kidobni azt az országot akit az EU-n keresztül lehet minden félével szop@tni, meg eladni horror áron, és felzabáltatni velük a selejt ételüket.
Jó akkor nem kidobni.
Hanem kilépni.
most a magyar vezetés és a nép mit szeretne?? A jobbikosok határozottan kilépnének az unióból, de a közvélemény is egyre jobban EU ellenes és tagság ellenes...
ma 22:46
Az EU pedig semmi mást nem csinál, csak ezeknek a multiknak az érdekeit védi és ha valami nemzeti érdekkel jönne elő valaki akkor megvonja a támogatást, hisztériát kelt, és az ország ellen hergel.
Tényleg.
"Mekkora az esélye annak hogy kilépjünk az unióból? "
200%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!