Miért nem tudnak konkrét érvekkel érvelni az ide írogató liberális magyargyűlölők?
Gondolok itt arra, amikor mondják hogy: "a csúnya jobbik csak gyűlölködni tud", meg hogy: "a jobbikosok nácik"...stb.
Aztán ha mondom hogy kérlek írjatok egy konkrét tényt, amiben megmutatkoznak ezek a dolgok, csak mélyen kussolnak...
"Nem kell összebarátkoznom valakivel ahhoz, hogy meg tudjam állapítani, hülyeségeket beszél a politikáról."
Jé, tényleg igazad van, ezt rólad is meg lehet állapítani!
"Értelmes liberális Magyarországon nincs, kivéve TGM-t, de ő már nem liberális, csak volt."
Az értelemnek a liberalizmushoz nincs sok köze. Mint ahogy a humán- vagy reál beállítottságnak, az autóvezetési alkalmasságnak, és még sok-sok egyéb dolognak sincs.
Nem kell a dolgokat (főleg szándékosan) összemosni.
(Bár tudom, EZT IS én látom rosszul. :-D )
Pedro
" Érvek, és tények helyett csak a vagdalkozás, meg inzultálás, amit idegességetekben csináltok!"
A ti egész pártotok így született és erre alapul.
Eleinte még azt hittem, hogy értelmes vita fog kikeveredni a dologból, de igazából kezdettől fogva két troll tábor eteti egymást.
Van még aki őszintén azt gondolja érdemes foglalkozni még a kérdéssel?
Szebb jövőt kedves kérdező!
Neked van igazad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!