Miért nem tudnak konkrét érvekkel érvelni az ide írogató liberális magyargyűlölők?
Gondolok itt arra, amikor mondják hogy: "a csúnya jobbik csak gyűlölködni tud", meg hogy: "a jobbikosok nácik"...stb.
Aztán ha mondom hogy kérlek írjatok egy konkrét tényt, amiben megmutatkoznak ezek a dolgok, csak mélyen kussolnak...
Kérdező!
Játsszunk egy olyat, hogy írj érveket a "liberális magyargyűlölőkre" és én írok Neked érveket (bár nem vagyok magyargyűlölő) "a csúnya jobbik csak gyűlölködni tud"-ra, valamint "a jobbikosok nácik"-ra!
Ismét egy kis adalék kedves jobbikos honfitársaink toleranciájából. Kíváncsi vagyok, szerinte EZ jelenti-e azt a bizonyos "nemzeti identitást", amire olyan büszke?
Nem csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt, hanem a társaidról, és a hőn szeretett pártodról is.
Vona biztosan örülne egy ekkora.... szóval neked!
Pedro
Egyébként... Ha még nem vetted észre, ÉPPEN MOST támasztod alá a kérdésben kiírt "a csúnya jobbik csak gyűlölködni tud" mondatodat. :-) Most is TE gyűlölködsz, TE becsmérelsz másokat, ugyanakkor TE kéred számon, hogy hozzanak már konkrét tényt.
TE VAGY a példa! Olvasd vissza, amiket írtál!
Pedro
"Miért nem tudnak konkrét érvekkel érvelni az ide írogató liberális magyargyűlölők?"
Mert a liberalizmus rég halott, terméketlen ideológia, semmi aktualitása nincs már. És ezért aki komolyan veszi a liberalizmust, az nem tud értelmesen hozzászólni mai gyakorlati kérdésekhez.
Ehhez meg még vegyük hozzá azt is, hogy a Mo.-on magukat liberálisoknak nevezők politikai analfabéták, akik még bevezető szinten sem nagyon tudnak semmit a liberalizmusról.
"a Mo.-on magukat liberálisoknak nevezők politikai analfabéták, akik még bevezető szinten sem nagyon tudnak semmit a liberalizmusról."
Hát ezt te biztosan nagyon jól meg tudod állapítani egy számodra vadidegen emberről! :-DD
"Szándékosan provokálták Vonát, de nagyon szépen lerendezte a helyzetet!"
Bocs vmiert nem tudok visszavaltani magyar billentyuzetre. Szerintem inkabb hulyet csinalt magabol. Nem latom ertelmet annak, hogy Hess-t, vagy imadoit egy allitolag magyar erdekeket vedo part vedje, lerendezhette volna a dolgot klasszissal is, de helyette csak buta proli modjara a burkolt nacizasra burkolt zsidozassal valaszolt. Az ujsagiroknak meg az a dolguk hogy provokaljanak, a politikusoknak meg az, hogy ne hadjak magukat. Vona itt beleengedte vonni magat egy osotba szoparbajba, amibol nem jott ki jol. Teged es biztos sokmindenki mast meggyozott, engem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!