Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mire lehetünk büszkék ebben...

Nicothyn kérdése:

Mire lehetünk büszkék ebben az országban?

Figyelt kérdés
Van okunk a történelmünkre vagy jelenlegi politikánkra büszkének lenni? Mielőtt indulatokkal kapok választ vegyétek figyelembe a régi és a mostani kilátástalanságot, kedves árpádsávosok is. :)
2012. márc. 11. 22:29
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Hát tény, hogy a történelemkönyvekben nem vagyunk ott külföldön...
2012. márc. 11. 23:23
 12/36 anonim ***** válasza:
81%
A türelmünkre + a kötél idegeinkre!
2012. márc. 11. 23:24
 13/36 A kérdező kommentje:
Mi akkor lennénk büszkék, ha a magyar foci jó lenne... Ebben biztos vagyok. :)))
2012. márc. 11. 23:26
 14/36 anonim ***** válasza:
86%

Nemtom, a mi történelmünkben sincs benne Afrika történelme, se az arab történelem, de ettől függetlenül még létezik :D

Szép lenne ha mindent meg kellene tanulnia szerencsétlen diákoknak, így is majd meg szakadnak.

2012. márc. 11. 23:26
 15/36 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom, hogy miért lettem lepontozva, szerintem a válaszom hasznos és ez alapján kellene nyomogatni a kezecskéket, nem pedig a vélemény alapján.

Egyébként én már azért is szeretem ezt az országot, mert ide születtem, itt nőttem fel, innen vannak az emlékeim, ismerem, mint a tenyerem és szívemen viselem a sorsát. Nekem ennyi elég ahhoz, hogy ne csak egy ország legyen a sok közül!

2012. márc. 11. 23:28
 16/36 A kérdező kommentje:
Arab, Afrikai történelem? Nézd az 5. osztályos és a 9. osztályos történelmet. (pl. Egyiptom, arab is és afrikai is)
2012. márc. 11. 23:29
 17/36 anonim ***** válasza:
36%
A történelmünkre? Milyen történelemre? Lassan 600 éve egy pindurnyi sikert nem tudtunk elérni.
2012. márc. 11. 23:40
 18/36 anonim ***** válasza:

Arra, hogy még egyáltalán élünk. Az unió és az USA, nem sokáig fog játszóteret biztosítani nekünk. Előbb utóbb már nem tudjuk felvenni a gyerekcipőt, csak a nyúlcipőt.Ám majd ha ez az idő eljön, akkor már mindegy lesz, hogy mit veszünk fel :-)) Valaki így is folyamatosan felettünk van már, és attól tartok,hogy előbb utóbb abbahagyja a brekegést és leül, vagy éppen odébbáll. Vajon mivel járunk jobban, ha leül, vagy ha odébbáll? :-)) Tudjátok van az a közmondás, hogy jobb ma egy biztosabb szar, mint egy bizonytalan semmi.

Puszi! :-)))

2012. márc. 11. 23:53
 19/36 nem dávid ***** válasza:
80%
Hogy 2.7millio dolgozó eltud tartani 10milió embert. Ez nem semmi!
2012. márc. 12. 00:08
 20/36 anonim ***** válasza:
73%

Mindarra, ami emberré és magyarrá tesz bennünket.

A feleségemre is büszke vagyok, meg magamra is, arra amit elértünk, és végig csináltunk eddig.

A szüleinkre, hogy fölneveltek minket, a nagyszüleinkre és a többi előttünk járóra.

Büszke vagyok a nyelvünkre, a hagyománykincsünkre, a kitartásunkra.

Büszke vagyok arra a 2,6 millió honfitársamra, akik hozzám hasonlóan végzik a munkájukat, megküzdenek a mindennapok nehézségeivel, adójukkal hozzájárulnak az ország boldogulásához.

Büszke vagyok azokra, akik önkéntes társadalmi munkát végezve próbálnak jobbítani a környezetükben élők életén.

Büszke vagyok a káros szenvedélyükről való leszokással magukat meggyógyítókra, a tanulással és munkával másokat meggyógyítókra.

Büszke vagyok azokra a tűzoltókra, rendőrökre, mentősökre és katonákra, akik egyre nehezedő körülmények között, egyre kevesebb anyagi és erkölcsi támogatás mellett is megszakadásig végzik munkájukat.

Büszke vagyok mindenkire, aki így vagy úgy az ország építésén fáradozik, nem csak kivesz vagy elcsal a közösből.

Tehát elég sokmindenre lehetek büszke.

2012. márc. 12. 00:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!