Orbán Viktor egymillio munkahelyet igért. Elérhetjük még az idén hogy csak ennyi munkahely lesz az országban?
Figyelt kérdés
Esetleg 2014-re sikerül ezt elérni?2012. febr. 10. 23:00
2/25 anonim válasza:
Kár hogy a kérdés nem a te agyadból pattant ki..A facebookon most megy a körüzenetként ez a kérdés..
3/25 anonim válasza:
Orbán betartotta az ígéretét.VAN ÁLLÁS JELENTKEZNI KÉNE RÁ!!!
4/25 anonim válasza:
Kit érdekel 2#-es, hogy te mit mondasz,én pl még nem hallottam!
Jó a kérdés, és igen ez a cél! Amit ígér megtartja, ha pénzt ígér, azt is!
6/25 anonim válasza:
Ja, csak éppen minden kiírt állásra ötven ember jut. Jelentkezni azt lehet, aztán hogy megkapod-e, az más kérdés...
7/25 A kérdező kommentje:
Ma 23:06
Nahát! Rajtam kívül még egy ember regisztrált a Facebookra, ez szinte hihetetlen...
Hát már nálatok is van internet? XD
2012. febr. 10. 23:18
8/25 anonim válasza:
Ha sokat panaszkodunk, újra megnyitnya a recski tábort, aztán lesz majd munkahely dögivel. :DD
9/25 anonim válasza:
Nanana csak óvatosan! Nem tudjuk, olvassa-e a kérdést! Ne adj neki ötleteket :D:D
10/25 anonim válasza:
Spec ő szerintem nem olvassa, csak a kémek és a Fideszfunok jelentik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!