Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lenne hazánkban ha minden...

Mi lenne hazánkban ha minden magyar kivándorolna és a cigányok és a politikusok és a gazdagok maradnának az országban?

Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 03:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
51%

Mivel a rendorseg 99,9% magyar igy jo nagy szarban lennenek.

Viragzananak a biztonsagi cegek.

Aztan leallna termeles, nem lenne segely, menne a cirkusz.

2012. febr. 15. 04:31
 2/22 anonim ***** válasza:
71%
Esélyegyenlőség lenne, mivel ez a 3 típusú patkány egy kutya
2012. febr. 15. 04:40
 3/22 anonim ***** válasza:
65%
Még pár évet vársz ,és pontosan megtudod, hisz teljes mértékben ez lesz!
2012. febr. 15. 05:54
 4/22 anonim ***** válasza:
55%
18 éves kor után általában eltűnnek a mi lenne ha helikopter lennék típusú kérdések.
2012. febr. 15. 07:17
 5/22 anonim ***** válasza:
84%

Ahogy a dolgok állnak és amire számíthatunk, nagyon lesarkítva de ez várható! A kivándorlás ugrásszerüen fog megnőni, hiszen 10-15 évig nem számíthatunk fellendülésre.

Persze ezt nem kell elhinni de csak számilj!

3-4 évre akarják felvenni az IMF hitelt, amit kb dupla igeig kell törleszteni, ez az idő kilőve. Utánna meg kell egy organizációs idő, amikor tartalékok képződhetnek.

Persze csak ha minden jólmegy itthon és külföldn is, amibe nem hiszek.

A lényeg hogy akik, kersett és piacképes szakmával rendelkeznek, akikben van ambíció, akik nem érik be ezzel a sekélyes életvitelle, akiknek a szülei nem képesek olyan mértlkben támogatni őket, sőt a tandíj miatt már nem a fő vagy egyetem után hanem előtt kimennek "és minek jönnének haza?" stb stb. Az az nem mindenki fog kimenni, csak a tevékeny és agilis illetve képzett 20-40 közötti tevékeny réteg java. Az az, ha ma kimegy az első 25 éves diplomás, akkor 10-15 év múlva már senki nem marad illetve nagyon kevesek, hogy működjön itt bár mi is.

Gyakorlatilag már a Magyarország megszűnt paktum alá van írva, csak még sokan nem tudják!

2012. febr. 15. 07:32
 6/22 anonim ***** válasza:
Kihalna az ország. A politikusok ellopnák a gazdagok vagyonát a cigányok leszúrkálnák a politikusokat, majd mikor már mindent feléltek a cigányok először a fehéreket ennék meg, utána egymást.
2012. febr. 15. 08:41
 7/22 anonim ***** válasza:
62%

Akkor ez a cikk az ország 99%-áról szólna:

[link]

2012. febr. 15. 08:42
 8/22 Sz1u ***** válasza:
12%

Érdekes, hogy pont a leglogikusabb választ senki sem adta meg (csak a feltétel nélküli gyűlölködést).

Mi lenne akkor? Lenne a cigányoknak munkahely és dolgoznának is (mint, ahogy dolgoztak a békebeli időkben)!

2012. febr. 15. 09:47
 9/22 anonim ***** válasza:
46%

""Sz1u válasza:

""Érdekes, hogy pont a leglogikusabb választ senki sem adta meg (csak a feltétel nélküli gyűlölködést).

Én nem tapasztaltam gyűlölködést.

Mi lenne akkor? Lenne a cigányoknak munkahely és dolgoznának is (mint, ahogy dolgoztak a békebeli időkben)!

Nézd ha valami hihetetlen történne "feltalálnánk a teleportációt" és megduplázódna a GDP nk, az az 100% os lenne a munkavállalók iránti kereslet, akkor sem menne simán. Egy generáció nőtt úgy fel hogy nem a munka világának a mintájára épülő szocializálódás lenyomatát tapasztalta meg. Persze ez nem csak a cigányság problémája, hiszen a cigányok kb 8% ban vannak jelen a társadalomban, és ebből is 80% ra jellemző ez a szocializálódás. Míg a leszakadt és csak nagyon nehezen integrálható réteget az össz lakosság 15% ára van becsűlve. Ebből két következtetést lehet levonni.

1, Kb 2× annyi nem cigányszármazású él a munkavilágától egyre távolabbi minőségben.

2. Ha a társadalomban a fajsúlyusan arányos megosztást nézzük, akkor a cigányokra sajnos nagyon jellemző.

Ez nem etnikai megkülömböztetés, vagy tasszizmus, hanem egy lehetőség abból a szempontból hogy milyen megoldásokkal érhetjük el a leghatékonyabb integrációt.

Hiszen a tényadatok értelmezésével nyilvánvaló hogy ennek a folyamatnak egy speciális aspektusnak kell megfelelni, annak hogy ilyen mozgató elemekkel lehet a cigányságot megmozgatni a munka világa felé. Az az, nem külön kihegyezni és több alternatívát állítani szegregáltan, de a megoldás elemei szempontredszere szrint a cigányokkal igen is számolni kell.

2012. febr. 15. 10:22
 10/22 Sz1u ***** válasza:
0%

10:22

"Én nem tapasztaltam gyűlölködést."

Volt, aki patkányozott, "pár év és úgyis ez lesz", "cigányok leszúrnák", "fehéreket ennének"...stb szerintem eléggé kimeríti a gyűlölködés fogalmát.

A hozzászólásod többi részével azt hiszem egyet is tudok érteni, bár a pontos adatokat, százalékokat nem tudom (ill. talán senki sem tudja).

Természetesen én sem úgy gondoltam, hogy egy csapásra az összes cigány dolgozni fogna, hisz sajnos egyértelmű, hogy köztük is van olyan, aki akkor sem dolgozna (mint, ahogy a fehérbőrű magyarok közt sem).

Ment a zöld kéz!

2012. febr. 15. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!