Morvai Krisztina miből élne meg, ha Magyarország kilépne az EU-ból és őt is menesztenék, mint EP-es képviselőt?
Kolopele végre valamiben egyetértünk!
Szerintem is fellőtték rá a pizsit vagy elment csajozni (legalább valami értelmeset is csinál).
". Mondjuk nem is vágyom már rá, nem vagyok már 20 éves, "
Én 20 éves vagyok és már most nem vágyom rá.
bumbi02 válasza:
Most Pesten, eddig Kaposváron... De sztem mindjárt megkapom hogy menjek Borsodba és akkor meg tudom hogy miért a Jobbik...
Na ez az,nem ezekről a helyekről kell az észt osztani,olyanokkal szemben,akik olyan helyen laknak,ahol a mostani kormányok nem képesek rendet tenni!Majd ha a te gyermekeid is olyan iskolába kell hogy járjanak,ahol minden nap rettegésben tartják a neveletlen kisebbség gyermekei és a tanár sem tud védelmet biztosítani,akkor majd tüntethetsz a jobbik ellen!Nem kell ide 10 érv a miértre,elég csak egy is,ami arról szól,hogy nyugodtabban élhetünk és nem kell rettegni attól,hogy ha megpróbálod magad megvédeni,téged ültetnek le!
#bumbi02
NYERTÉL!!! :-D
Pedro
Nem kell ide 10 érv a miértre,elég csak egy is,ami arról szól,hogy nyugodtabban élhetünk és nem kell rettegni attól,hogy ha megpróbálod magad megvédeni,téged ültetnek le!
És miért élhetünk nyugodtabban? Mit tenne a Jobbik? Úgy gondolod hogy a Jobbik kisebbség politikája nem tágítaná tovább a társadalmi szakadékot? Úgy gondolod hogy a Jobbik meg tudná oldani a problémát? Hogyan? Tiszavasvári (vagy hol nyertek.) már fejlődő európai város lett?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!