Morvai Krisztina miből élne meg, ha Magyarország kilépne az EU-ból és őt is menesztenék, mint EP-es képviselőt?
Sose hittem volna, hogy ezt a napot megelem, de kivetelesen igaza van Bumbinak.
Ezt ugy mondom, hogy az emberek jobboldalinak sorolnanak be, bar en nem szeretem ezt a parthoz tartozast.
A JOBBIK ugyanugy hazaarulo, csak ezt valoban kevesen vettek eszre. Amikor az EP valasztasok voltak, akkor a plakatokra Izraelbol jott a penz.. A legnagyobb arulo az egesz bagazsbol persze Morvai, aki liberalisbol lett szelsojobboldali... ha nem a penz miatt valtozott meg 180 fokban a nezete, akkor vajon minek a hatasara ?? :O
A Jobbikban meg az elejen biztam, bar mar akkor sem tetszett az a tragar regetege, ami manapsag a legnagyobb tamogatojakent tarthato szamon.
Jézusom ilyen baromságokkal jönni... :'D
Új lap a pakliban? :-)
Mr.Paranoia!
Hagyd rájuk,ezek mind jól élnek,nekik a mostani állapot a jó,ezért ilyen elhivatottak védeni a tolvaj megszorító bandát!Mindig lesz egy érvük,amiért ne változtassunk!Csak az a baj,hogy évek óta ez megy,MSZP,FIDESZ,FIDESZ,MSZP és akkor aki már ezt megunta,mert jobbat akar,az már bolond,meg le kell kiabálni!Persze most ezután én is le leszek,de kit érdekel?
Engem nem igazán érdekelnek, mert tudom hogy csak provokálni akarnak, és tudom kezelni őket! ;-) A lepontozás meg nem az igazságot, és a valóságot tükrözi, hanem azt, hogy manapság milyen sötétek az emberek... Az értelmesebb réteg megérti amit mondok, és ez a lényeg, mert bennük van a jövő!
Amúgy én sem élek rosszul, bár nem vagyok gazdag, a mélyszegénység sem jellemző rám. De viszont én átlátom a dolgokat, és képes vagyok a jövőbe tekinteni, ezért tudom hogy ha minden így megy tovább, akkor nem hogy az általános életszínvonal nem fog változni, de Magyarország is megszűnik majd létezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!