Morvai Krisztina miből élne meg, ha Magyarország kilépne az EU-ból és őt is menesztenék, mint EP-es képviselőt?
Amúgy én sem élek rosszul, bár nem vagyok gazdag, a mélyszegénység sem jellemző rám. De viszont én átlátom a dolgokat, és képes vagyok a jövőbe tekinteni, ezért tudom hogy ha minden így megy tovább, akkor nem hogy az általános életszínvonal nem fog változni, de Magyarország is megszűnik majd létezni!
Ha átlátnád a dolgokat, akkor átlátnád azt is hogy amit fentebb kifejtettem neked az nem hülyeség, nem összeesküvés elmélet. De elég gyorsan átugrottad, hogy arra reagálj is valamit érdemben.
Nem látod át a dolgokat, illetve nem akarod átlátni a Jobbikot. A Jobbikot elfogadod úgy ahogy eléd teszik, de minden mást kritikus szemmel méregetsz végig, és erre mondod hogy átlátod a dolgokat.
De érdekelne Paranoia tőled is 10 épkézláb érv hogy miért jobb a Jobbik...
crem0001-el karöltve, már számtalanszor elmagyaráztuk a dolgokat... Minek tegyük meg minden nap ötször, ha úgy sem fogjátok fel? Én is olyan voltam mint te, elhittem a sok hazugságot amivel az emberek agyát mossák... Azt hittem hogy a Jobbik ilyen csőcselék párt, de aztán elkezdtem figyelni a parlamenti, és eps felszólalásaikat, valamint a beszédeiket, elolvastam a programjukat, utána néztem a dolgoknak, és rájöttem hogy mindenben igazuk van! Elismerem, van pár dolog amiben nem értek velük egyet -pl: halálbüntetés- de akkor is csak ők képviselik a magyar érdekeket. Meg a másik, hogy hiába magyarázunk bármit is, a hiba ott van, hogy nem is akarjátok megérteni... Ilyenkor ilyen baromságokkal jöttök hogy; nem magyar a felhaszálónevem, náci, rasszista meg antiszemita vagyok, rossz a helyesírásom.
De hogy értenéd a hogyant, ha nem érted a miértet...? - A sötétség csak a fény hiánya.
Egyszer se hivatkoztam rasszizmusra, antiszemitizmusra, nyelvtani hibákra a vitánkba, ha jól tudom:) Nem szokásom, mert egyetértek hogy a személyeskedés akkor kezdődik mikor elfogytak az érvek...
Ennek ellenére a 10 épkézláb érvet tőled is várom:)
Mivel kapcsolatban?
10 érv, hogy miért jobb a Jobbik... értelmes érveket..
"Tudod vannak olyan emberek, akiknek fontos a magyar nép sorsa, és jövője! "
Most a homoszexuálisok védőszentjeként tevékenykedő feminista Morvai asszonyságról beszélünk?
": angol nyelvű zenét is szoktam hallgatni, és valamennyire beszélem is a nyelvet;)"
Erre a jobbosok azt mondanák, hogy hazaárulás.
Ha olyan sokrétű végzettségei vannak, mint ahogy a # 7. írja, akkor minek ment el politizálni?
(Becsületes ember messze elkerüli a politikai életet, oda általában csak a pénz miatt mennek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!