Tényleg igaz, hogy ha Magyarország becsődöl akkor rántja magával Ausztriát is?
Figyelt kérdés
Miért rántaná magával Ausztriát? Vagy ez Ausztriát mennyiben érintené? Mert olvastam hogy az osztrákok is aggódnak a Mo.-i helyzet miatt, főleg az osztrák bankok.
Mennyi az osztrák befektetés Magyarországon? (vagyis mennyi "dolog van osztrák kézen?")
Mennyiben érintené Ausztriát az ha Magyarország államcsődöt jelentene?(Mennyi esélye van a csődnek?)
(bunkó válaszokat nem kérek, hogy "a fél ország menne Ausztriába dolgozni..." stb)
2012. márc. 7. 22:28
2/7 anonim válasza:
Az osztrák bankokat magával ránthatja.Ha az ország becsődöl,akkor becsődölhetnek az itt működő bankjaik is.
3/7 anonim válasza:
Mivel az ország 25%-a osztrák kézben van......
4/7 A kérdező kommentje:
De ezt hogy lehet érteni hogy "az ország 25%-a osztrák kézen van"?
2012. márc. 8. 08:24
5/7 anonim válasza:
"az ország 25%-a osztrák kézen van"
Tavalyi adat, idén eladták a marslakóknak.
6/7 anonim válasza:
25 százaléka talán 30 is.Nézd meg Nyugat-Magyarországot , szerinted mitől fejlettebb sokkal mint kelet Magyarország?A magyarázat az hogy az osztrákoktól , én itt élek és rengeteg osztrák lakik itt, az egyik szomszédom is egy osztrák család , a környező falvakban is sok osztrák el.A másik hogy itt a népesség nagy része kint dolgozik , én is , nekem megéri.Én havonta 2700 eurót keresek , nagyon megéri kint dolgozni ha mellette itthon laksz.
7/7 anonim válasza:
utolsó, mivel anonim oldal, így leírnád hogy milyen foglalkozással keresel 2.700 eurót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!