Szerintem, az a magyar, akinek magyar az anyanyelve. Sokan miért nem értenek ezzel egyet?
"Most akkor ő magyar volt, vagy
nem?"
Az volt, mert mindenhol azt mondta hogy magyar.
23:41
"Az volt, mert mindenhol azt mondta hogy magyar."
Szerintem is! De én a Kérdezőtől kérdeztem, mivel kijelentette, hogy "az a magyar, akinek magyar az anyanyelve"!
"A másik meg hogy minden értelmes embernek megvan a logikája ahhoz, hogy egy magasabb szintű intelligenciát feltételezzen"
"Ateista vagyok, nem hiszek semmilyen "felsőbb intelligenciában". Ha pedig rám akarják ezt az egészet kényszeríteni, akkor tízmillió Német Sándorral kell szembenéznem."
Ebből is látszik hogy nem értesz a fizikához, és szart sem tudsz a világegyetemről.
"Ebből is látszik hogy nem értesz a fizikához, és szart sem tudsz a világegyetemről."
Te hol végeztél és mivel foglalkozol, hogy ilyen könnyen ki tudod jelenteni magadról, hogy értesz a természettudományokhoz?
"Te hol végeztél és mivel
foglalkozol, hogy ilyen könnyen ki
tudod jelenteni magadról, hogy
értesz a
természettudományokhoz?"
Én már évek óta foglalkozok ezzel a témával. Elolvastam mindent, és megnéztem minden ezzel kapcsolatos ismeretterjesztő filmet, és arra jutottam hogy végső soron muszály léteznie egy fejlettebb intelligenciának. A legtöbb tudós is ezen a véleményen van, aki ezzel foglalkozik.
"Én már évek óta foglalkozok ezzel a témával. Elolvastam mindent, és megnéztem minden ezzel kapcsolatos ismeretterjesztő filmet, és arra jutottam hogy végső soron muszály léteznie egy fejlettebb intelligenciának. A legtöbb tudós is ezen a véleményen van, aki ezzel foglalkozik."
Megosztanál velünk néhány nevet és forrást?
"Én már évek óta foglalkozok ezzel a témával. Elolvastam mindent, és megnéztem minden ezzel kapcsolatos ismeretterjesztő filmet, és arra jutottam hogy végső soron muszály léteznie egy fejlettebb intelligenciának. A legtöbb tudós is ezen a véleményen van, aki ezzel foglalkozik."
Hát te borzalmas vagy. Mondták már?
Én konyítok valamennyit a fizikához, egyetemi szinten tanulom, és nem mondhatnám, hogy olyan következtetésekre lehet belőle jutni, mint amilyenre te jutottál. És valahogy a tudósok többsége sem vélekedik úgy, ahogyan te.
Magyar az, aki annak vallja magát. Én is magyar vagyok, de nem zsidózok, cigányozok, kommunistázok habzó szájjal, sőt olyan hamis önigazolásra sincs szükségem, hogy mesebeli alakokban (Isten) és mesekönyvekben (Biblia) higgyek.
Au egyénerk kívül senki másnak nincsen joga meghatározni az identitástudatát. Ennyi. ;)
Ja, és aki megkérdőjelezi a magyarságomat, annak finoman fogalmazva is a jó édes ***va anyukáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!