Miért? Mi lesz a következő? Meddig tűrjük?
Már oda van szinte mindenük!
cukor, makói hagyma, cementgyártás, vasipar, tokaji bor, bőr ipar stb stb ..és most a Malév.
Aztán meg a BKV.
Én is épp azon gondolkoztam egyik nap, hogy vajon hol a határ? Meddig tűrjük a kizsigerelést, a lehúzást,vajon mikor mondja azt egy ember,hogy elég volt?
Amíg egy gombostűfenyi magyar valami is van.
Szép lesz a jövő.
A közlekedés, az ivó víz, az elektromos erőművek és elosztórendszer, stb stb mind külföldi kézben lesznek majd megtudjuk. Még van az Eü az oktatás stb, ami eddig védett volt az államtól, de csak idő kérdése. Hiszen kb olyan lesz mint ma a telekommun ikációs szolgáltatók. 2× annyiba kerűl majd minden mint máshol hiszen verseny csak a mesében létezik.
Így épűlt szépen 22 év alatt le az ország.
Ha valami szegmens külföldikézbe kerűlt, akkor várható volt a monopólitás és a termelés keletre kivitele, mindamellett hogy az árak az egekbe szöktek, miközben a munkalehetőségek csökkentek ahogy a reálbérek is.
Hiszen ezek a dolgok összefüggenek.
Mi lesz?
Bábkormányok, akiknek semmi mozgástér éslevegő, akik sec perc alatt elmozdíthatóak ha nem jól táncolnak a nyugati zenére. És népírtásszerű állapotok. Végül is rabszolgából elég lenne 5-6millió is, hiszen akkor nem kell a szochálóra költeni és lehet 12ó is dolgozni az életbenmaradásért cserében.
Miért kell megint összemosni a Malévot, és a BKV-t?!
Semmi köze a kettőnek egymáshoz, ráadásul teljesen más szabályok/szabályozások vonatkoznak rájuk. A Malév nem bírta a piaci versenyt, mint jónéhány másik légitársaság, ezért lehúzta a rolót, a BKV-nak közszolgáltatói feladatai vannak, csak Tarlós papa csinálja a feszkót /Viktorral karöltve/. Kicsit "pofozkodnak", hogy melyikük az erősebb kutya, de a BKV nem fog csődbe menni.
"Én is épp azon gondolkoztam egyik nap, hogy vajon hol a határ? Meddig tűrjük a kizsigerelést, a lehúzást,vajon mikor mondja azt egy ember,hogy elég volt?"
És ha azt mondtuk hogy "elég volt" akkor azután mi fog következni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!