Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán és bandája hogy nem...

Orbán és bandája hogy nem veszik észre magukat? És miért tűrjük? Hogy kaphattak 2/3 többséget?

Figyelt kérdés

Nézegettem a külföldi lapok fórumai, hogy mik a vélemények Magyarországról. A hozzászólásokból egyértelműen kiderül egy kollektív (külföldi) kép/vélemény hazánkról: Tűrhetetlen, hogy az unióban van olyan ország, ahol megszűnésben van a demokrácia, fasizmus van.

És a legszomorúbb, hogy ez igaz is.

Médiatörvény, Orbán beszól Brüsszelnek, a felsőoktatást egyik napról a másikra fizetőssé teszi, a fizetéseket csökkenti, adókat drasztikusan növeli, alapvető segélyeket von meg, orvos-hiány..... és még sorolhatnám..

2012. jan. 19. 10:14
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
51%
Arról nem beszélve hány ember került lapátra a héten....
2012. jan. 19. 10:17
 2/31 anonim ***** válasza:
96%
Fasizmus van?? :))
2012. jan. 19. 10:20
 3/31 anonim ***** válasza:
46%

Egy az, hogy már az mszp kormányzása alatt lehetett tudni hogy ez lesz. Csak nem hitték el az emberek.

A másik, hogy azért kapott a fidesz 2/3ot, mert az egyetlen nagy ellenfele az mszp volt. Én a jobbikra szavaztam btw, nem mintha az megváltotta volna magyarországot... igazából nincs értelme annak hogy kire szavazol.

2012. jan. 19. 10:25
 4/31 anonim ***** válasza:
94%
Hát azért szerintem jobban jártunk így hogy OV szólalt fel az EP-ben, mert Vona azzal kezdte volna hogy felgyújtja az összes zászlót. Más kérdés hogy nem biztos hogy rosszul tette volna, de hülyén nézett volna ki a BBC reggeli műsorában.
2012. jan. 19. 10:29
 5/31 anonim ***** válasza:
31%

Mert 8 év MSZP kormányzás még rosszabb volt!

Ti tényleg azt gondoljátok, hogy egy varázs pálcája van valakinek a kezébe és a válságot megoldja!

De aki hamarabb meg fogja oldani és követői is lesznek Europába, az a Fidesz-KDNP!

Milyen lépést tett meg az MSZP 8 év alatt amit esetleg lekoppintottak tőlük?

Na ezt a mai kormányunk elérte nem egészen 2 év alatt!

Ezt hívják, hozzáértésnek és nem hozzá nem értésnek!

Legalább csinál valamit.

Annyira türelmetlenek vagytok ti balosok, hogy nem is tudom, hogy végzitek el a munkátokat a civil életbe!

2012. jan. 19. 10:30
 6/31 anonim ***** válasza:
60%
Ha Vona ennyire nem szereti az Uniót, akkor talán kezdje azzal, hogy visszahívja az EP-ből a képviselőit.
2012. jan. 19. 10:31
 7/31 anonim ***** válasza:
52%

ma 10:30

Egyetértek.

2012. jan. 19. 10:34
 8/31 anonim ***** válasza:
60%

"kollektív (külföldi) kép/vélemény hazánkról"

-hát, igen, nehezen viselik, hogy nem akarunk lefeküdni nekik, mint azt a 8 éves gyurcsány rezsim alatt tették

a haza árulói.

2012. jan. 19. 10:37
 9/31 anonim ***** válasza:
14%

Miért tűrjük?

Ez egy nagyon jó kérdés.. már én is elgondolkodtam rajta...

Talán azért mert az emberek többsége inkább csak otthon morog, vagy a szomszéd Teri néninek, és még jót szitkozódnak a postán, a boltban, az újságárusnál stb. De ez nem az a réteg aki kimegy tüntetni, autókat, kukát gyújtogatni, kirakarokat törni-zúzni... Ezt Orbán emberei csinálják akiket megbolondított, de ők most hol vannak?! Fülüket-farkukat behúzva valamelyik sarokban.

Őszintén szólva én sem értettem anno egyet azzal amit Gyurcsány csinált és hazudozott, de nem mentem gyújtogatni hanem normális ember módjára cselekedtem. Orbán intézkedéseivel végképp nem értek egyet, habár hittem neki hogy ő mindent meg tud oldalni és csontból helyrerakja az országot és felvirágoztatja, lesz itt 1 millió munkahely, nem emelnek semmit, sőt csökkentenek és ő.. ő aztán megmutatja...

Nna megmutatta.. :-(

Ennek ellenére én még most sem vagyok az a fajta aki utcán tüntet, egyrészt mert vidéki kisvárosban élek (itt nem divat az ilyesmi- ám ha Pesten élnék biztos kimennék 1-2-re.), inkább morgok itthon és az ismerősökkel diskurálunk erről a katasztrófáról..

2012. jan. 19. 10:38
 10/31 anonim ***** válasza:
77%
Igen, fasizmus van, ma is megyek a Hitlerjugendbe. Azon kívül, hogy átveszed a sok ostobaságot, amit a külföldiek cikkeznek rólunk, mást is tudsz? Én nem azt mondom, hogy Mo. a legdemokratikusabb állam, mert attól fényévekre vagyunk, de realitásérzéked legyen már! Ha azt mondtad volna, hogy horthysta, azzal már inkább egyet lehet érteni, de hogy diktatúra, meg fasizmus...
2012. jan. 19. 10:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!