MALÉV! Lehet, hogy egy összeesküvés áldozata lett?
Haloványan, de kirajzolódik egy kép, ezt erősítsétek vagy cáfoljátok már meg?!
időben visszafelé:
2012.02.04
rianair bejelenti hogy új központot nyit Budapesten
2012.02.03 este
Máté Gábor, a Sky Alliance Zrt. igazgatótanácsi elnöke szerint az sem kizárt, hogy szándékosan döntötték be a Malévot.
[link] (utolsó videó)
2012.02.03 napközben
csábíthatják a Malév-pilótákat
2012.02.03. 10:49
szállodákat is bedönthet a Malév-csőd
2012.02.03 10:29
világhír a MALEV csőd
2012.02.03 hajnal
"A légitársaság igazgatóságának hirtelen hozott döntését az váltotta ki, hogy Tel-Avivból a Malév-járat nem indult el, ugyanis a cég már nem tudta kifizetni azt az összeget, amelyet a felszállásért kértek a repülőtér üzemeltetői."
2012.01.24
kevesebb mint két héttel a csőd előtt bejelenti a ryanair hogy visszatér Budapestre
... ??? ...
2011.07.07
izraeli hatóságok kérésére nem szállhatott fel kilenc palesztinbarát aktivista a Malév egyik járatára a párizsi Roissy repülőtéren. (Milyen jogon szól bele az Izraeli hatóság, hogy milyen utasokat szállít a MALÉV?)
... ??? ...
2010
Bajnai kormány alatt visszaállamosítják a MALEV-ot, de 5%-nyi arany részvény a Vnesheconombank (Boris Abramovich cége) tulajdonában marad, ami továbbra is teljes beleszólást enged a MALEV ügyeibe. (Egy ariropot minibuszos mondta nekem, h A MALEV 17 Miliárd Forintnyi adósságából 92 Miliárd Forintnyi adósságot keletkezett ez idő alatt)
2007
Gyurcsány kormány alatt törvény ellenesen privatizálják a MALEV-ot. Az új tulajdonosa egy a Boris Abramovich érdekeltségi köréhez tartozó cég lesz. (Abramovich orosz maffiavezér lehetne akár izraeli állampolgárságú is de MSZP-s kapcsolatai is vannak)
... ??? ...
5 %-os részvénnyel nem sok beleszólása van az ügyekbe senkinek. A Fidesznek sincs beleszólása a MOL-ügyeibe,pedig ők több részvénnyel rendelkeznek.
Az izraeli hatóságok nem abba szóltak bele,hogy kit szállíthat a Malév. Hanem abba,hogy kik hagyhatják el az országot. Ezt sok állam megteszi.
Amit összehordtál,az ostobaság. Igaza van az előttem írónak,hogy rossz döntések sorozata vezetett idáig.
- köszönöm az első hozzászólónak az információt, jó lenne vmi kis pontosítás, hogy mikor, melyik kormány, meg mennyit?
- tetro
én nem szeretném azt látni! De a "sorozatos rossz gazdasági döntések"-et kik hozták? Meg ki fogja a legnagyobb hasznot húzni ebből a csődből?
[link] (talán akik mindig másra mutogatnak?)
"Pénteken reggel leálltak a Malév gépei, értesüléseink szerint a légitársaság nem tudott kifizetni egy 30 millió eurós biztosítékot."
kizárt, hogy ennyivel tartozott volna a Malév a tel avivi reptérnek, miközben a "A magyar légitársaságnak nincsen tartozása a dublini repülőtér felé."
Köszönöm szépen a biztatást!
Inkább egy kicsit magamba szálltam, nem akarok zsidó ellenes lenni ... és ahogy visszanézem eléggé antiszemita módon írtam. Azóta már rájöttem, hogy a zsidóság sem olyan egységes mint amilyennek mutatja magát, hisz őket is az orruknál fogva vezetik.
És igaz ami igaz, túl sok összeesküvés elmélettel foglalkozom ... de még így is, hogy sok néhány pontban ellentmondanak egymásnak, több igazságok látok bennük, mint a akár történelem könyvekben, vagy a hírekben ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!