Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nagyok hogy gondolják mi...

Orbán kérdése:

A nagyok hogy gondolják mi huszonévesek mikor megyünk nyugdíjba 75-80 évesen vagy mi nem is megyünk nyugdíjba?

Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 18:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szerintem 54%-ost hagyjuk a maga világában, nem képes felfogni amit írunk.

Mindenki magának tesz félre, nem számít, hogy hány nyugdíjas lesz, ahogyan te is írtad, a nyugdíjrendszer elmúlóban van, nem fogja eltartani senki a nyugdíjasokat.

Az értékkövetés neked csak mese, hát erre no komment...

Ha forint nem értéktelenedik el teljesen, akkor akinek van megtakarított pénze, az röhögni fog azokon, akik eddig elszórták, és hitelből élnek, vagy utcára kerülnek.

Lehet, hogy büdösnagy infláció lesz, és elértéktelenedik a forint, de még időben át tudja váltani más valutában, és ugyanúgy lesz egy felhalmozott összege kisebb veszteséggel, és ugyanúgy röhögni fog a többin, aki nem így tett.

Alapból nevetséges volt megtámadnod ezt a nézetet, az meg mégjobban az, hogy el is kell neked újra meg újra magyarázni.

2012. jan. 23. 14:21
 22/22 anonim ***** válasza:

Igazad van...

Hagyom én is a fenébe az 54%-ost!

Már ahogy olvastam mekkora blődségeket írt vissza, az arcomon kb. olyan mimikák jelentek meg mint amit VV Kinga tud produkálni, közben pedig épphogy falba nem vertem a fejem, szó szerint fáj hogy egy ember hogy lehet ennyire fafejű és buta...

Mindenre tud reagálni, mindent meg akar magyarázni, csak elég ostobán!

2012. jan. 23. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!