Én vagyok csak így vele, vagy vannak még olyanok akik úgy gondolják, hogy a magyar nacionalizmus nem fér össze a 14/88-al és annak az eszméjével?
Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 22:06
1/5 anonim válasza:
Tudod mi közted és a Eu parlamenti liberálisok között a külömbbség?
Hogy ők harsogják hogy a nacionalizmus bűn és a múlté. Ezt te be is veszed. Ő meg minden alkalommak amikor a nemzeti érdek valamit megkíván pontosan a nacionalista érdekeknek megfelelően fog szavazni.
Aki ezt nem veszi észre, az ....
2/5 A kérdező kommentje:
én konzervatív-nacionalista vagyok, szerintem nem bűn a nacionalizmus!
2012. jan. 19. 22:12
3/5 anonim válasza:
Egy magyar, aki büszke a származására és szereti a hazáját, nem szimpatizál azokkal (illetve azoknak a szellemi örököseivel), akik idegenként megszállták Magyarországot, sok százezer ártatlan magyar polgár értelmetlen halálát, óriási, helyrehozhatatlan károkat okozva. Tehát aki Hitlert és a nácikat isteníti, az hazudik, amikor magyar nacionalista hazafinak állítja be magát.
4/5 anonim válasza:
A 88-al esetleg valóban nem fér ossze. A 14-el viszont miért ne? Ám ahogy elnéztem a válaszokat, vannak akik nem nagyon tudják, mire is kell gondolni ez alatt.
Másik dolog meg az, hogy 18-ról a ma ide írogatók tobbsége csak annyit tud, amit a torténelemkonyvekben olvasott, vagy dokumentumfilmekben látott. A torténelmet meg a gyoztesek írják.
5/5 anonim válasza:
Nem, én is így látom!Általában kerülöm is az ilyeneket, nincs semmilyen tudás a hátuk mögött,csak fröcsögni tudnak,2 láda sör és pálinka után!Szerintem a 80%-a még könyvet se olvasott!Én mint magyar nacionalista semmilyen közösséget nem vállalok velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!