Anyukák! Ti nem féltek az államcsődtől?
ÖÖÖ bocsi...3 gyerekem van, bizton állítom NEM a juttatásokért szültem őket. Akkor is ennyi lenne ha nem lenne rájuk juttatás. Szerencsére nem abból a 16 ezerrel több családi pótlékból élünk egy hónapban.
Ez így erős hogy biztos nem szültünk volna ha nem lenne ANNYI juttatás. Pont ezért mert a juttatások bármikor eltörlődnek, a gyerek meg ott marad.
:D Na szépet feltételezel itt mindenkiről :)) Nem semmi.
Benne volt a válasz?:)
Szia!
Én nem a juttatásokért szültem de mivel sajnos 4 órás bejelentett munkahelyem volt/van ahol természetesen 3x annyit dolgoztam,így csak gyesre+családi pótlékra vagyok jogosult.
Egy 6 hónapos kislányunk van,így is spórolnunk kell tehát félek,hogy elveszik ezt a kevés juttatást is ha bekövetkezik az államcsőd!
Hűű, egy kicsit elveted a sulykot! Nem gondolod?? Miért indulsz ki abból, hogy minden 3, vagy több gyerekes a juttatásokért vállalt gyereket??? Miért? Aki csak egyet vagy kettőt vállal, az nem kap ilyen juttatást? Ne nevettes már! Nem hiszem, hogy annyira nagy az a gyerekenként 4 ezer forintos különbség, csogy csak azért megérje kettőnél több gyereket vállalni!
Államcsőd? És ha bekövetkezik is /ami remélem elkerülhető, bár nem nézek elvből Mokkát és hasonló baromságokat/ mit tudunk tenni?? Vagy 10 millió ember fogja magát és szétszéled a világban? Ugyan már!
Ne haragudj, hogy kicsit keményebb voltam, de csak gondolj bele! Te 1 vagy 2 gyerekre kapsz 12 ezer forint családit, a 3. után fejenként 16 ezer járna.. De eleve több a kiadásod, több vizet fogyasztasz, több kaja kell.. stba.. De azt ne mondd, hogy az a 12 ezer annyira megdobja a családi költségvetést, hogy valaki abból "gazdul" meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!