Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan szavaznál egy népszavaz...

Hogyan szavaznál egy népszavazáson a melegházasságról?

Figyelt kérdés
"Egyetért Ön azzal, hogy a homoszexuális pároknak joguk legyen a heteroszexuális párokéval egyező feltételek mellett polgári házasságot kötni?"
2012. jan. 10. 14:00
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 Problem2 ***** válasza:
28%

asmosys:

Helyesbítek egy olyan genetikai betegség ,amely nem öröklődik (hogy is tudna?paradoxon)

Amúgy ezt már sokan bebizonyították ,de már értem miért is kaptam 0% az előző hsz-m.

1.Nem-mel válaszoltam

2.Kereszténységet belekevertem ,a gyk-n többségben vannak az egyház ellenesek vagy ateisták.

3.Valamelyest leszóltam a melegeket.

4.Nem pontosan a kérdésre válaszoltam ,mert a polgári esküvőről volt szó.

Na ,de még mindig nem-mel szavaznék.Mert a férfi-nő házasság kapcsolata több mint az egyház ,és eleve egy normális országban ki se írnának ilyen szavazást ,de ebbe most ne menjünk bele.

Maradjanak a 4 fal között, ennyi.

2012. jan. 10. 16:15
 42/66 asmosys ***** válasza:
73%

16:15

Nem azonosított semmilyen gén, aminek ehhez köze lehetne.

Génhibára hivatkozni is elég nehéz hisz nem egységes az emberi genom. Mindenkié más, amx az egypetéjű ikrek lehetnek kivételek. De ha már génhiba, kék szem, szőke haj, balkezesség is mind hiba lenne?

Egyébként öröklődhetne, ha képes lenne rá. A homoszexuális beállítottság nem jár együtt a meddőséggel. Rengeteg ilyen embernek van biológiai gyermeke.

A 0%-ot meg ne bánd. Nem azt jelenti hogy nincs igazad, csak azt hogy van akinek nem tetszik. Én is kapom :))

2012. jan. 10. 16:22
 43/66 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon sok országban engedélyezik, ott semmilyen káros következménye nem lett.

Én annak ellenére igennel szavaznék, hogy nem hiszek a házasságban.

2012. jan. 10. 16:26
 44/66 anonim ***** válasza:
42%
Egyértelmű igennel. Miért ne tehetnék. Az örökbefogadást is engedélyezném nekik. Sokan azzal védekeznek, hogy "rossz példát lát a gyerek" Ez hülyeség. Genetikai úton anyai ágon öröklődik. A rossz példát pedig bármilyen heteró családban megláthatja a gyerek. Mert mennyivel jobb ha apuci iszik mint az állat, közben veri meg megerőszakolja a anyját a gyerek előtt?
2012. jan. 10. 16:49
 45/66 anonim ***** válasza:
53%
Természetesen nem.
2012. jan. 10. 16:55
 46/66 anonim ***** válasza:
41%
Semmi esetben sem! Nem ! Nekem el kell számolnom a lelkiismeretemmel!
2012. jan. 10. 16:55
 47/66 anonim ***** válasza:
47%

Igen, mondjuk ez ellentmondás. Ha a homoszexualitás egy genetikai betegség, akkor nyugodtan fogadhatnának örökbe, hiszen az nem "öröklődne" a gyerekre.

Ha viszont nem betegség, hanem viselkedésforma, akkor azt egy alkesz apától is eltanulhatja.

Az árvaháznál biztosan jobb, mert senki ne mondja, hogy az állami gondozás nem tesz nagyobb károkat a gyerekben, mint 2 felnőtt, akik valószínűleg soha nem "csinálnák" a gyerek szeme láttára.

2012. jan. 10. 16:56
 48/66 tetro ***** válasza:
53%
mi köze van a lelkiismeretednek ahhoz hogy a melegek házasodhatnak-e? :DDDDDDDD
2012. jan. 10. 17:13
 49/66 anonim ***** válasza:
32%

Igaz, jó ideje létezik natúr polgári esküvő, de attól még a gyökerei az egyházhoz köthetők.

Nem tudom. Én nem vagyok homofób. Sőt, sokat gondolkodtam ezen a dolgon én is, meg azon is, hogy fogadhassanak-e örökbe gyereket. Rengeteg meleg véleményét is elolvastam a témával kapcsolatban.

Arra jutottam, hogy valóban, ők olyan emberek, mint bárki más. És tényleg nem illik őket elítélni azért, mert egy kis homokszem szorult a gépezetbe.

De: én a házasságukat nem pártolom. Az meg, hogy egy országra ilyen durván rá akarják erőltetni a melegek házasságának törvénybe iktatását, egyenesen UNDORÍTÓNAK találom. És ezek papolnak demokráciáról?

(ha valaki nem tudja, miről beszélek: [link]

Szóval arra jutottam, hogy oké, ők ilyenek. De akkor mi lesz a következő lépés? Hogy a zoofíliások meg vehessék feleségül a kecskéjüket? És fogadhassnak örökbe egy kiskutyát? Végül is ők sem tehetnek róla, hogy "másak". Egyszerűen ilyen a nemi beállítottságuk. Mégis az a gyanúm, hogy még az ötlet felmerülése is kivágná az emberek 99%-ánál a biztosítékot.

A homoszexuálisok éljenek élettársi kapcsolatban, ne szervezzenek felvonulásokat (mert 1) mi sem tesszük ezt 2) csak megutáltatják magukat, 3) mi értelme?).

Olyan érdekes, hogy a heterok 50%-át kiveri a víz a házasság szó hallatán, a melegek meg vérig vannak sértve, hogy ez a jog őket nem illeti.

2012. jan. 10. 17:17
 50/66 anonim ***** válasza:
74%
"...nagy vonalakban már tudjuk, hogy a magzati élet során a magzat agyát ért hormonális hatások alakítják ki a maszkulinitást és feminitást. Úgy áll a dolog, hogy eredendően mindenki "nőnek indul", és jól időzített hormonhatások alakítják át több lépcsőben a "női alapanyagot" férfivá."
2012. jan. 10. 17:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!