Hogyan szavaznál egy népszavazáson a melegházasságról?
Felőlem igen, szóval, ha ők attól boldogabbak, miért ne. Én nem vagyok meleg, de - amíg nem tüntetnek vele - semmi bajom a melegekkel.
Szóval, mivel engem nem zavar, igennel szavaznék, mert nem látom indokát a tiltásnak.
Egyébként felőlem gyereket is fogadhatnak örökbe, ugyanis nem hiszem, hogy jobb egy gyereknek árvaházban nevelkedni, mint egy szerető családban. (Akármilyen család legyen is az.)
Az meg, amit valaki írt, hogy ez olyan, mint a pedofília engedélyezése... Mi köze a kettőnek egymáshoz? Az ég világon semmi!
A templomi esküvő és annak definiálása az egyház hatásköre. Azért talán ne sajátítsa ki.
Itt most leginkább a törvényi és jogi oldala körül forognak a gondolatok, érvek.
Nem mennék el szavazni, nem érdekelnek a b.zik. Viszont ha valamelyik keresztény egyház Magyarországon osszeházasítana egy ilyen párt, tuti hogy áttérnék az iszlámra.
Ha pedig mindenképpen kellene szavazni, akkor nemmel szavaznék.
Természetesen nem-mel szavaznék!
Azért ,mert csak férfi és nő között jöhet létre az az egyensúly állapot ,amely egy házassághoz kell(Nem véletlenül van egyházi szertartás!).
Nehogy már lealacsonyítsunk egy ilyen fontos "szentséget" vagy "pillanatot".Férfi-férfi ,nő-nő között nincs meg az a ideális egyensúly.
Ne ez legyen a sík.Az az igazság ,hogy az abbérációnak nem szabad nagy teret adni (mint ahogy egy influenzát is meg kell gátolni gyógyszerekkel télen).Melegség egy genetikai betegség ,ami mostani orvoslás szerint még nem gyógyítható.Egy olyan betegség ,mint egy rosszindulatú daganat valahol a testben.
Az "igazi" melegeknél a fogantatás után alakul ki ,de vannak divat melegek ,amely a környezeti hatástól lesznek azok.
Felőlem lehetnek melegek ,de akkor a 4 fal között ,nem akarok róla tudni.
Én nem úgy értelmeztem a kérdést, hogy templomi esküvőre vonatkozik, hanem, hogy a polgári jog házassághoz fűződő joghatásai vonatkozhassanak rájuk.
Hogy az egyház maga mit enged, és mit nem, az az ő dolga.
15:58
"Melegség egy genetikai betegség"
Ha ezt tudod bizonyítani, jár érte egy Nobel díj.
Csak mondom, le ne maradj róla. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!