Most, hogy már ismeritek, hogy Európai Egyesült Államok lesz, mit szavaznátok egy népszavazáson?
A jobbik fetette fel - ez egy kis hatásszünet a sok fújolás miatt - azt az ötletet, hogy a mélyebb csatlakozásról tartsanak népszavazást. Ne a fidesz döntse el 2/3-addal, hogy mi legyen. (Ugye az MSZP még azt se tudja mi lesz ebbe benne, de ő már aláírna természetesen) Az Lmp álláspontja sem tekinthető rossznak a kérdésnek. A fidesz azonban mellébeszél.
A kérdés, hogy akarjuk-e, hogy Brüsszel legyen az új Moszkva? Ne felejtsük, ha létrehozzák a fiskális uniót, és valamelyik tagországban fellázadnak ellene, már be is vethetik az EU-csendőrséget, amit pár éve hoztak létre.
Azonkívül ez természetesen nem fog itt megállni, én és még rajtam kívül néhányan évek óta erről beszélünk, hogy kieszközölnek egy mesterséges válságot, majd ezt használják majd fel arra, hogy elérjék a céljukat, az Európai Egyesült Államokat. Most ez bekövetkezett. A kérdés, hogy szeretnénk-e bankároligarchák kénye-kedve szerint függeni? Szeretnénk-e, hogy a magyar pénzügyekről ne a magyar nép dönthessen?
Én úgy érzem, hogy minden olyan szerződés, amely a szuveneritásunkat mégjobban csorbítja, hazaárulás.
Tömegtermélessel kit akarunk lekörözni? Azt a 20 millió kínait a munkatáborban aki azért dolgozik nap mint nap, hogy élelmet kapjon és esélyt, hogy talán egyszer majd kikerül onnan? Ezt kéne nekünk tömegtermeléssel lekörözni?
Egy szó mint száz, ti megszavaznátok-e az Európai Egyesült Államokat?
"Most, hogy már ismeritek, hogy Európai Egyesült Államok lesz"
Nem lesz Európai Egyesült államok, nem is olvastam tovább.
Sajnos megalakul az Észak Amerikai Unió: Usa + Kanada + Mexikó ugyanarra a mintára mint az Európai Unió, és lesz még egy unió az Ázsiai Unió, ami az egész világot lefedi és a szabadkőművesek világhatalmát alapozza meg.
Ahogy a hitleri Németországban is szabadkőművesek dolgoztak a világ egységesítésén, úgy most is erre megy ki a játék. A sátánimádók akarják elfoglalni a világot. Lásd még Bilderberg-csoport.
Azért nem feltétlenül kell belebonyolódni összeesküvés elméletekbe. Szögezzük le, hogy a bankároligarcháknak és a multiknak is elég rosszul jött pl. a Görög csőd, Spanyolország, Írország helyzete stb... Például akik államkötvényt vásároltak Görögországtól nagyon megszívták.
Hazaárulózni szerintem vétek lenne ebben a kérdésben, ahogy sok más kérdésben is az amire a JOBBIK válasza egy szaftos kis hazaáruló jelző. Itt nem hazaárulásról van szó. Mérlegelni kell, hogy jelen esetben a fideszes kétharmadot mennyire befolyásolják mondjuk olyan alapvető emberi jogi egyezmények, amik az EU tagságunkkal járnak együtt. A másik dolog amit meg kell gondolni, hogy bizonyos EU-s egyezmények például a cukorgyárakról, vagy a szabad tőkeáramlásról mennyibe kerül Magyarországnak, és végezetül ehhez képest mekkora EU-s pénzeket kapunk évről évre. Meg ugyebár össze vagyunk kapcsolva a Németekkel, kérdés egy esetleges kilépés az unióból mennyire építené le a gazdasági kapcsolatokat. Kb. Ott tartunk, hogy Magyarország nélkülük már csődbe ment volna, mivel nincs hazai gazdaság.
Nagyon jó, hogy említed a kínaiakat, mert lassan ott tartunk mint ahol ők. Csak az új munka törvénykönyvét kell megnézni, sok meló kevés pénzért......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!