Szerintetek megbukott az Orbán kormány?
"Te haver, figyelj már, 5 évig burokban éltél? Mostanság 25-30ezer embert jó ha összeszednek össznépi tüntetésre, 2006-ban alaphangon 100e ember volt a Kossuth téren, és környékén, plusz egy jó adag vidéken..."
Na figyu...nem éltem burokban, és pont a 2006-os tüntetések miatt van az hogy rájöttek az emberek: itt tüntetéssel már NEM TUDNAK semmit megoldani mert a politikusok nem veszik komolyan, röhögnek rajtunk, sz.rnak ránk.(Arról nem beszélve 5 éve még azért valahogy fent maradtak az emberek, ha nehezen is, meg volt a remény, de ma már az sincs, ezrek éheznek és szó szerint)
Ha itt valami is történik az már nem egy sima Orbán takarodj szlogenű tüntetés lesz.
Tavasszal jön el a minden mindegy állapot sok ezer embernél...ne legyen igazam, de félő...
"ezrek éheznek és szó szerint"
Már legalább két évtizede hárommillióan élnek a létminimum alatt - szó szerint.
"Tavasszal jön el a minden mindegy állapot sok ezer embernél...ne legyen igazam, de félő..."
Én ezt már sokszor vízionáltam, de mindezidáig elmaradt. Lemondtam róla, szerintem nincs is realitása. A sok ezer embernek össze is kellene gyűlnie kritikus tömeggé, fegyverek is kellenének (különben megint gumilövedékkel szétlődözik a tömeget, mint október 23-án), ezek a feltételek nem tudom, mikor lesznek adottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!