MSZP-s választópolgárok mi a vélemény arról, hogy megbukott és leszerepelt az előző kormány?
Gyurcsány Ferenc
Bajnai Gordon
Hiller István
Lendvai Ildikó
Szekeres Imre
Stb...
Úgy eltűntek a nyilvánosság elől, mint cigány zsebében a karóra. Helyette van egy csomó új arc, akik "ártatlanok" mint a ma született bárány és próbálják felépíteni egy új MSZP látszatát.
Már ez alapján is nyilvánvaló, hogy a pártvezetés is belátja az óriási hibákat, amiket elkövetett és amik miatt megbuktak.
Mit gondolnak erről azok az emberek, akik továbbra is (az elmúlt 8 év dacára is) rájuk szavaztak?
Elismerik, hogy kudarc volt az előző kormány munkája?
Nem mszp-s vagyok. Azért mentek el mert már megtömték a zsebüket.
Amint Orbánnak is megtelik majd lelép és átadja valakinek a helyét. Nem volt elég ideje 4 év alatt. Csak az apjának tudott földet szerezni Dunántúlon meg egy kis pénzt magának.
Dehogy volt kudarc az elmúlt nyolc év,nézzél szét hogy mennyi minden épült ebben az országban nyolc év alatt,több minden mint előtte bármikor.
2002-06 között meg a magyar történelem legnagyobb mértékű életszínvonal emelkedése volt.
Hazug a Fidesz propaganda mely szerint romokban az ország.
Annyira nem utálom a mszp-t, de ez még nekem is sok volt.
De a propaganda a fidesznek mindig nagyon jól megy. Idén is sokat költenek arra.
Csak én maradtam le az életszínvonal növekedésről?
Vagy a 3 millás kölcsönöm, ami ma 6-ot ér annak számít?
Érdekes, hogy egy MSZP-s kérdés második mondata máris a deazorbánviktorozás...
Épült itt valami? Épült, lefelé. Jahogy autópályán mehetünk Romániából Ausztriába? Közben a két települést összekötő úton a kátyút nem lehet megszámolni, annyi van. Van négyes metrónk is, ugye? Az is végülis épül, csak nem akar elkészülni. Vannak projectek, amik a végén 2-3x annyiba kerülnek, mint amikor elkezdik. Vannak bedőlt vállakozások, magukat inkább felakasztó reményvesztett emberek, mert ők már nem is látják az életszínvonalat, olyan magas.
Azt gondolom, hogy a kérdés provokatív...
De azt is gondolom, hogy ez minden normális pártban (tehát a fideszben nem) így megy... A választási vereség után a vezetőség lemond, mert belátja, hogy velük nem sikerült győzni, nem tudták sikeresen végigvinni a párt programját, ezért a párt érdekében lemond... (a zárójel magyarázata: (zárójelben): A fidesz azért nem tartozik ezen csoportba, mert OV már 3 választást is elbukott (ha a 90-est nem számoljuk), és még mindig ő a fidesz... izé... ő vezeti a fideszt)... Ez már kiteljesedett megalománia...
A kérdés nem provokatív, (talán a megfogalmazása kissé) érdekel hogyan élték meg az elmúlt két kormányciklust azok az emberek, akik elégedettek voltak. Mert tény, hogy az emberek 3/4-e elégedetlen volt, ennek volt köszönhető a bukás!
És nem értek egyet abban amit mondasz, mivel ezek az arcok nem a választási vereség után, hanem már a választási kampány során eltűntek. Előhúzták egy kalapból a Mesterházyt és kiállították a nagyközönség elé.
És ha a párt érdekében le tudnak mondani, miért nem tudtak lemondani az ország érdekében már akkor, amikor kellett volna?
"Csak én maradtam le az életszínvonal növekedésről?
Vagy a 3 millás kölcsönöm, ami ma 6-ot ér annak számít?"
Én meg az ilyen hozzászólásoktól tudok a falnak rohanni. Gondolkozzunk csak.... Mi is volt az elmúlt években? Gazdasági VILÁG válság. A hangsúly a Világ szón van. Gyengébbek kedvéért. Az összes országra kihatott. Ha a fidesz lett volna 2010 hatalmon, most az mszpnek lenne 2/3-a.
Érdekes módon mióta Orbán lett csak mégnagyobb lettek a hitelek.
Hogy miért? Az összevissza nyilatkozatuk miatt. Volt olyan is, hogy egy napon 2 ellenkező dolgot mondta az embereknek. AZért mert nem beszéltek össze, hogy mit hazudjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!