Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek megbukott az...

Szerintetek megbukott az Orbán kormány?

Figyelt kérdés
??
2012. jan. 3. 21:20
1 2 3
 11/24 escrogar ***** válasza:
53%

"Ennyire még sose voltak fellázadva az emberek"

Te haver, figyelj már, 5 évig burokban éltél? Mostanság 25-30ezer embert jó ha összeszednek össznépi tüntetésre, 2006-ban alaphangon 100e ember volt a Kossuth téren, és környékén, plusz egy jó adag vidéken...

2012. jan. 3. 22:32
 12/24 anonim ***** válasza:
23%
Nem bukott meg. Orbán Viktor teszi a dolgát és ez így jó nekünk.
2012. jan. 3. 23:16
 13/24 anonim ***** válasza:
79%
orban megbukott 2002-ben es 2006-ban is sot ellenzekikent is megbukott! Ennyi bukta utan is ketharmaddal tud kormanyozni azert ez magaert beszel...szoval ma magyarorszagon (igazan) megbukni igazi muveszet lenne! Tehat szepen nyugodtan bukottan kormanyozgat es rombol sajnos ez jellemzo a mai magyar allapotokra...
2012. jan. 4. 00:19
 14/24 anonim ***** válasza:
76%

bukni fog

csak az a kérdés mikor

(sokak szemében már megbukott)

2012. jan. 4. 08:31
 15/24 anonim ***** válasza:
74%

tegnap 23:16

ha havi 600 fölött keresel és amúgy sem érint semmilyen intézkedésük akkor neked tényleg jó, mindenki másnak katasztrófa.

2012. jan. 4. 08:32
 16/24 Antimod ***** válasza:

"sot ellenzekikent is megbukott"

Azt hogy csinálta? :)

2012. jan. 4. 08:54
 17/24 anonim ***** válasza:
21%

Dehogy bukott meg! Nem szeretem a FIDESZ-t, de lássuk be, az MSZP elkúrásban magasra tette a lécet 2002-2010 között, és ezt überelni nem könnyű. Bár ahogy látom, a FIDESZ minden erejével ezen van, szóval akár sikerülhet is.

Az egyetlen oka a jelenlegi forint gyengeségnek az, hogy a FIDESZ nem nyal be az EU-s gyarmatosítóknak (Francia, Britt, Német), meg az IMF-nek.

Ez pedig felvet bennem két kérdést:

- Be kéne nyalni, mint GYF, és egy nagyon gyenge államban mesterségesen manipulálva (folyamatosan nyalva, kiszolgáltatva) "erősen" tartani a forintot?

- Nem kell benyalni, cserébe elszenvedni a szívást, gondolván majd beletörődnek és megnyugszik a piac?

Nem tudom választ. Félreértés ne essék, devizahiteles vagyok, aki kimaradt a végtörlesztési mizériából, mert 190 ft-on vettem fel a hitelem. Most, 260 ft-os franknál.....hát...kicsit sok a tőketartozásom.

Ennek ellenére nem vagyok híve a meghunyászkodásnak és bőnyállal nyalásnak.

2012. jan. 4. 10:08
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

"Ennek ellenére nem vagyok híve a meghunyászkodásnak és bőnyállal nyalásnak."

Az a baj, hogy Orbán és a sleppje nem fogja fel, hogy a benyalás és a mindenkinek hadat üzenünk politikája között elég széles a mező, ahol értelmesen, okosan lehetne politizálni.

Vannak bizonyos keretek, szabályrendszerek, gazdasági törvényszerűségek. Okos kormány ezek figyelembevételével próbálja a legjobban tágítani a saját kereteit, legjobban kihasználni a lehetőségeit. Amit Orbán művel, abból csak az jöhet ki, hogy Magyarországgal fogják feltörölni a padlót és kész. Kell ez nekünk?

2012. jan. 4. 10:40
 19/24 anonim ***** válasza:
60%

Persze, igazad van. Ezért írtam, hogy nem tudom melyik a helyes út.

A GYF féle nyalás sem, és az Orbán féle hőzöngés és szurkálódás sem.

Az IMF-nek és EU-nak CSAK a nyalás felel meg, tehát ők kompromisszumot nem kötnek, mert az bekavar a gyarmatosító törekvéseikbe. Ergo Orbánnak kell kompromisszumot kötni, ő pedig nem fog.. :)

2012. jan. 4. 11:03
 20/24 anonim ***** válasza:

"Ergo Orbánnak kell kompromisszumot kötni, ő pedig nem fog.. :)"

Hát sajnos, ez az!

2012. jan. 4. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!