Szerintetek megbukott az Orbán kormány?
"Ennyire még sose voltak fellázadva az emberek"
Te haver, figyelj már, 5 évig burokban éltél? Mostanság 25-30ezer embert jó ha összeszednek össznépi tüntetésre, 2006-ban alaphangon 100e ember volt a Kossuth téren, és környékén, plusz egy jó adag vidéken...
bukni fog
csak az a kérdés mikor
(sokak szemében már megbukott)
tegnap 23:16
ha havi 600 fölött keresel és amúgy sem érint semmilyen intézkedésük akkor neked tényleg jó, mindenki másnak katasztrófa.
"sot ellenzekikent is megbukott"
Azt hogy csinálta? :)
Dehogy bukott meg! Nem szeretem a FIDESZ-t, de lássuk be, az MSZP elkúrásban magasra tette a lécet 2002-2010 között, és ezt überelni nem könnyű. Bár ahogy látom, a FIDESZ minden erejével ezen van, szóval akár sikerülhet is.
Az egyetlen oka a jelenlegi forint gyengeségnek az, hogy a FIDESZ nem nyal be az EU-s gyarmatosítóknak (Francia, Britt, Német), meg az IMF-nek.
Ez pedig felvet bennem két kérdést:
- Be kéne nyalni, mint GYF, és egy nagyon gyenge államban mesterségesen manipulálva (folyamatosan nyalva, kiszolgáltatva) "erősen" tartani a forintot?
- Nem kell benyalni, cserébe elszenvedni a szívást, gondolván majd beletörődnek és megnyugszik a piac?
Nem tudom választ. Félreértés ne essék, devizahiteles vagyok, aki kimaradt a végtörlesztési mizériából, mert 190 ft-on vettem fel a hitelem. Most, 260 ft-os franknál.....hát...kicsit sok a tőketartozásom.
Ennek ellenére nem vagyok híve a meghunyászkodásnak és bőnyállal nyalásnak.
"Ennek ellenére nem vagyok híve a meghunyászkodásnak és bőnyállal nyalásnak."
Az a baj, hogy Orbán és a sleppje nem fogja fel, hogy a benyalás és a mindenkinek hadat üzenünk politikája között elég széles a mező, ahol értelmesen, okosan lehetne politizálni.
Vannak bizonyos keretek, szabályrendszerek, gazdasági törvényszerűségek. Okos kormány ezek figyelembevételével próbálja a legjobban tágítani a saját kereteit, legjobban kihasználni a lehetőségeit. Amit Orbán művel, abból csak az jöhet ki, hogy Magyarországgal fogják feltörölni a padlót és kész. Kell ez nekünk?
Persze, igazad van. Ezért írtam, hogy nem tudom melyik a helyes út.
A GYF féle nyalás sem, és az Orbán féle hőzöngés és szurkálódás sem.
Az IMF-nek és EU-nak CSAK a nyalás felel meg, tehát ők kompromisszumot nem kötnek, mert az bekavar a gyarmatosító törekvéseikbe. Ergo Orbánnak kell kompromisszumot kötni, ő pedig nem fog.. :)
"Ergo Orbánnak kell kompromisszumot kötni, ő pedig nem fog.. :)"
Hát sajnos, ez az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!