Szerintetek megbukott az Orbán kormány?
Csakhogy azok közül sokan el se mennek majd szavazni.
Hát én nem tudom ennyire még sose voltak elkeseredve és fellázadva az emberek.
"Csakhogy azok közül sokan el se mennek majd szavazni."
Ne aggódj ezen, addig majd eltörlik a szavazatküszöböt, ők és szűk családjuk pedig elmegy, és minden marad a szép régiben. Nem fognak lemondani, akár megbuknak, akár nem, errefelé ez nem szokás.
Kihúzza. Sőt most mindent megtesznek, hogy megnyerjék a következő választást is. Szerintem nem kizárt, mivel a határon túli magyarok pl. elég nagy tömeg ahhoz, hogy eldöntse számukra a harcot.
Na akkor tör ki majd még egy jó kis forradalom!Nem gondolod hogy ez hazaárulás az itteni magyarokkal szemben? Olyan döntenek a sorsukról akik voltaképpen nem is élnek dolgoznak adóznak stb.
Igen,
azt gondolom, hogy nincs sok hátra, és nem fogja kihúzni 2013-ig sem.
Két dolog szomorú ebben:
-hiányozik egy valóban konzervatív párt a palettáról
-nincs kire fogniuk: lehet nyolcévezni, meg imfezni, meg euróválságozni, és mindenki elismeri, hogy ezek egyike se könnyítette meg a dolgukat... de mindenük megvan/megvolt, hogy kormányozzanak (nincs idegesítő koalíciós partner, vagy számottevő ellenzék, még vmi belső repedés se eddig), és így. Szép munka. Nem is szomorú, hanem szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!