Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik svábjai lojálisak...

Peruccsia kérdése:

A Jobbik svábjai lojálisak Magyarországhoz illetve a magyarokhoz?

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 14:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
60%

" Berlinnek kémkednek?

a svábok nem az elmúlt 2-3 évben kerültek ide.

én is sváb vagyok, a németet nagyon gyengén beszélem csak, és soha életemben nem voltam még Németországban."

látom, ahogy itt többeknek, nem egészen sikerült felfogni a kérdés miről szólt. Bár az is egy jó válasz, hogy láthatóan, amikor svábokra mondjuk el ugyanazokat a mondatokat, amiket a jobbik szokott puffogtatni más csoportokkal, akkor rögtön mindenki értetlenkedik, hogy ez mekkora baromság - pedig a szöveg ugyanaz, csak most nem zsidózás van, hanem "svábozás".

2011. dec. 30. 12:56
 22/26 Ozmium42 ***** válasza:
Igen, mert a svábokra nem áll ugyanaz, ami a zsidókra. Ennyi az egész. Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.
2011. dec. 30. 13:10
 23/26 anonim ***** válasza:

Ozmium42

A Czink Panna az egy ösztöndíj, amit jó tanulmányi eredményekért lehet kapni, ne keverjük a segélyekkel, amikről itt szó volt. Hasonló nemzetiségi ösztöndíj elérhető itthon sváb, szlovák, horvát, román és szerb diákoknak is.

"Lényeg a lényeg, még legoptimálisabb esetben is a törvény úgy van megfogalmazva, hogy bár a cigány szó nincs benne, de a gyakorlatban csak cigányra vonatkozik"

Ezt bármivel alá tudod támasztani, azon kívül, hogy te így gondolod?

Mert ha nem, akkor megint a szokásos jobbikos tempónál tartunk: behazudunk egy ordenárét, a sok droid úgy is utánunk bégeti, olyan apróságokkal, meg hogy ezt mégis mire alapozzuk, nem kell foglalkozni, a sok kretén követünk ilyet úgyse kérdez.

Szóval mire is alapozod?

A hátrányos helyzetnek és a halmozottan hátrányos helyzetnek is megvan a maga kritériumrendszere, aminek ha egy magyar tesz eleget, ugyanúgy megkapja, az azzal járó összes plusszal együtt (teszem azt egyetemi felvételin pluszponttal, mert én is ismerek olyat, aki magyar, és aki ezért vettek fel egyetemre)

2011. dec. 30. 13:15
 24/26 anonim ***** válasza:

"Igen, mert a svábokra nem áll ugyanaz, ami a zsidókra. Ennyi az egész. Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél."

és már megint, áhh, dehogy vagyunk mi antiszemiták, mi?

2011. dec. 30. 13:17
 25/26 anonim ***** válasza:

ma 12:56

a sváboknak sokkal kevesebb kapcsolatuk van Németországgal, mint a zsidóknak Izraellel. A lojalitás kérdése nem merülhet fel, mert nincs kettős állampolgárság,és eszükbe se jut egy sváb nagyszülő után megadni a német állampolgárságot.

Izraelben megadják. Miről beszélünk?

2011. dec. 30. 19:13
 26/26 anonim ***** válasza:

A kérdésedhez nem tudok hozzászólni, nem értek én a politikához. Viszont kérdezem, hogy vannak Magyarországon színtiszta magyar emberek? Magam és az összes ismerősöm, barátom eléggé keverék. Nem egyszerű.

Ha már más is idéz, ez jutott eszembe:

"Így járják most a lengyelek,

a csehek tápászkodnak,

magyarok hetykén ugranak,

hóráznak románok.

Kavarog bőszen kocsmagőz,

Julcsa meg Mariska,

márványban Habsburg nagybajusz

megrepedt a kripta..." stb, keressétek ki a dalt!

2012. ápr. 19. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!