A Jobbik svábjai lojálisak Magyarországhoz illetve a magyarokhoz?
Úgy értem, mennyire kizárt, hogy nem Berlinnek kémkednek?
Persze csak a radikálisok logikáját használtam ennél a kérdésnél.
Illetve Volner, Staudt, Schneider miért nem magyarosítják a nevüket? Nem beszélve a szlovák Novákról.
Ja, és Lenhard meg idegen elemek eltávolításáról beszélt. Kezdhetné a nevével, mert az aztán az idegen elem.
Ezek a nem magyar származású emberek nem veszélyesek Magyarországra?
'Budapest a magyarok fővárosa - válassza Staudt Gábort'
:DDDDDDDDDDDDDDDD
Hát haver, én még nem tapasztaltam hogy a Jobbik magyarellenes dolgokat akarna, vagy ami a többségitársadalom ellen menne!
De sajnos a rendszervarázsló pártokat összességében és az elmúlt 21 év tapasztalata alapján csak ez jellemzi!
Gőzöd nincs a leírtak alapján arról hogy mi az a logika!
"Hát haver, én még nem tapasztaltam hogy a Jobbik magyarellenes dolgokat akarna, vagy ami a többségitársadalom ellen menne! "
én meg egyfolytában ezt tapasztalom, amikor kisajátítják a nemzet fogalmát a saját híveikre, és ezzel eltörlik a nemzeti kapcsot, ami összeköt minket. Tehát a jobbikosok nemzetárulók.
amúgy a kérdés teljesen jogos, ha nem pont sváb lenne ott, akkor egy teljesen alap jobbikos megnyilvánulás lenne.
Ady már száz éve látta a lényeget:
Én nem vagyok magyar?
Ős Napkelet olyannak álmodta,
Amilyen én vagyok:
Hősnek, borúsnak, büszke szertelennek,
Kegyetlennek, de ki elvérzik
Egy gondolaton.
Ős Napkelet ilyennek álmodta:
Merésznek, újnak,
Nemes, örök-nagy gyermeknek,
Nap-lelkűnek, szomjasnak, búsítónak,
Nyugtalan vitéznek.
Egy szerencsétlen, igaz isten
Fájdalmas, megpróbált remekének,
Nap fiának, magyarnak.
(S az álmosaknak, piszkosaknak,
Korcsoknak és cifrálkodóknak,
Félig-élőknek, habzó szájúaknak,
Magyarkodóknak, köd-evőknek,
Svábokból jött magyaroknak
Én nem vagyok magyar?)
A Jobbik ha nem is magyar ellenes,de a társadalom többsége ellen megy. Nem csak szavakkal,de a programjával is.
Aki pedig itt született,akár sváb,más nemzetiségi,zsidó vagy cigány,lehet lojális az országhoz
Csak a politikusokra nem jellemző a lojalitás,tartozzanak akármelyik párthoz is.
Nem vagyok Jobbik-szavazó, sőt, elég messze állok tőlük, de mégis azt érzékelem, hogy az úgynevezett toleráns bal- és liberális oldalnál többször előjön a faji megkülönböztetés, mint a széljobbon. Minő meglepetés.
"Azt mondod, hogy a gyűlöletöl,
Miközben szétszakadsz a gyűlölettől."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!