Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik svábjai lojálisak...

Peruccsia kérdése:

A Jobbik svábjai lojálisak Magyarországhoz illetve a magyarokhoz?

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 14:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
33%

A jelenlegi kormány alatt elértük, hogy a kisebbségiek (cigányok) azért kapnak juttatást, mert rendszeresen iskolába, óvodába járatják gyerekeiket.

Na ki diszkriminál? Én, aki ezt így leírom, vagy a kormány, aki a magyarnak nem ad, de a cigánynak igen? Mi a francnak jár pénz azért valakinek, mert teljesíti a törvény által előírt kötelességét?

Na, ezért vagyok én is Jobbik-párti.

2011. dec. 29. 18:19
 12/26 anonim ***** válasza:
52%

"A jelenlegi kormány alatt elértük, hogy a kisebbségiek (cigányok) azért kapnak juttatást, mert rendszeresen iskolába, óvodába járatják gyerekeiket. "

Egy túrót, ez például egy szokásos jobbikos hergelés, aminek nem sok köze van a valósághoz - magyarán hazudtok. A segélyeket ugyanolyan alapon kapják magyarok és cigányok is, pl. megvan, hogy milyen egy főre eső jövedelem alatt kell lenni az adott támogatáshoz.

Amit most megpróbálsz összemosni, az ezeknek a fideszes állatoknak talán az egyetlen normális ötlete, hogy családi pótlékot csak az a család kaphasson, ahol iskolába jár a gyerek, tehát ahol nem egész nap a putriban bandázik, hanem esetleg írni-olvasni megtanul, és netalán még valami szocializáció is ragad rá.

"Na, ezért vagyok én is Jobbik-párti."

pontosan, na ezért vagy te jobbikos, mert ilyen hülye vagy, aki össze-vissza hord mindenféle baromságot, aminek köze nincs a valósághoz, és épp azt az egyetlen értelmes dolgot tudja megtalálni az amúgy szintén korlátlanul kretén narancsosok összes végtelenül elcseszett cucca között, amit amúgy - ha lenne annyi agya, hogy a 'ki-a-magyarozáson' kívül bármit is felfogjon - pont nekik kéne extrán támogatniuk, mert egybevág a jobbikos eddigi szövegekkel.

Áhh, hagyd, ez már ilyen hosszú, összetett mondat volt.

2011. dec. 29. 18:32
 13/26 anonim ***** válasza:
75%
Csak elmondanám, hogy Magyarországon nagyon kevert a népesség,és már senkiben sincs meg a honfoglalás kori magyar vér. (Nekem is német vezetéknevem van, viszont az az ükapámnak akitől származik a vezetéknevem, már itt született és magyar keresztneve volt) Számomra aki Magyarországon született, beszél magyarul, és magyar állampolgár, az mindenképp magyar. Nem mintha nagyon védeni akarnám a jobbikosokat, de azért ez egy elég értelmetlen kérdés.
2011. dec. 29. 18:44
 14/26 anonim ***** válasza:
94%

Berlinnek kémkednek?

a svábok nem az elmúlt 2-3 évben kerültek ide.

én is sváb vagyok, a németet nagyon gyengén beszélem csak, és soha életemben nem voltam még Németországban.

2011. dec. 29. 21:41
 15/26 anonim ***** válasza:
64%
A Jobbik tele van régi komcsikkal, mit keresnek a nemzeti oldalon???
2011. dec. 29. 22:20
 16/26 Ozmium42 ***** válasza:
0%

""A jelenlegi kormány alatt elértük, hogy a kisebbségiek (cigányok) azért kapnak juttatást, mert rendszeresen iskolába, óvodába járatják gyerekeiket. "

Egy túrót, ez például egy szokásos jobbikos hergelés, aminek nem sok köze van a valósághoz - magyarán hazudtok."

Pedig bezony ez így van! A Cinka Panna ösztöndíj sem véletlenül lett Cinka Panna. Vannak bizonyos juttatások, amiket magyar egyszerűen nem kaphat meg, nem adják, vagy azért, mert direkt a cigányokra van szabva a törvény megfogalmazás, vagy azért, mert kibalhézzák maguknak, és megkapják akkor is ha jár, meg akkor is ha nem. Kizárt dolognak tartom, hogy egy olyan településen, mint pl. Ózd, bárki ellenőrizné a putrisokat. Bemegy a hivatalba, rácsap az asztalra, követel ("cigánykodik") és megkapja.

Lényeg a lényeg, még legoptimálisabb esetben is a törvény úgy van megfogalmazva, hogy bár a cigány szó nincs benne, de a gyakorlatban csak cigányra vonatkozik, ez így pedig bizony parasztvakítás.

2011. dec. 30. 00:46
 17/26 anonim ***** válasza:

"Vannak bizonyos juttatások, amiket magyar egyszerűen nem kaphat meg, nem adják,"

Van olyan munkahely, ahova a származása miatt meg nem veszik fel a cigányokat, még akkor se, ha van megfelelő végzettségük.

ennyit erről.

2011. dec. 30. 01:23
 18/26 Ozmium42 ***** válasza:
Vannak munkahelyek, ahová te sem vennéd fel őket :)
2011. dec. 30. 03:08
 19/26 anonim ***** válasza:
46%
A svábok mindig is a leghazafiasabb magyarok voltak nem meglepő hogy a magyar hazaszeretetük a Jobbikba szólította őket.
2011. dec. 30. 07:21
 20/26 anonim ***** válasza:
Nekem keresztapám sváb, 6 éves koráig nem is beszélt magyarul, de a nagycsaládban nála hazaszeretőbb embert még nem nagyon láttam. Pedig nem Jobbik párti, mint én.
2011. dec. 30. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!