A Jobbik svábjai lojálisak Magyarországhoz illetve a magyarokhoz?
A jelenlegi kormány alatt elértük, hogy a kisebbségiek (cigányok) azért kapnak juttatást, mert rendszeresen iskolába, óvodába járatják gyerekeiket.
Na ki diszkriminál? Én, aki ezt így leírom, vagy a kormány, aki a magyarnak nem ad, de a cigánynak igen? Mi a francnak jár pénz azért valakinek, mert teljesíti a törvény által előírt kötelességét?
Na, ezért vagyok én is Jobbik-párti.
"A jelenlegi kormány alatt elértük, hogy a kisebbségiek (cigányok) azért kapnak juttatást, mert rendszeresen iskolába, óvodába járatják gyerekeiket. "
Egy túrót, ez például egy szokásos jobbikos hergelés, aminek nem sok köze van a valósághoz - magyarán hazudtok. A segélyeket ugyanolyan alapon kapják magyarok és cigányok is, pl. megvan, hogy milyen egy főre eső jövedelem alatt kell lenni az adott támogatáshoz.
Amit most megpróbálsz összemosni, az ezeknek a fideszes állatoknak talán az egyetlen normális ötlete, hogy családi pótlékot csak az a család kaphasson, ahol iskolába jár a gyerek, tehát ahol nem egész nap a putriban bandázik, hanem esetleg írni-olvasni megtanul, és netalán még valami szocializáció is ragad rá.
"Na, ezért vagyok én is Jobbik-párti."
pontosan, na ezért vagy te jobbikos, mert ilyen hülye vagy, aki össze-vissza hord mindenféle baromságot, aminek köze nincs a valósághoz, és épp azt az egyetlen értelmes dolgot tudja megtalálni az amúgy szintén korlátlanul kretén narancsosok összes végtelenül elcseszett cucca között, amit amúgy - ha lenne annyi agya, hogy a 'ki-a-magyarozáson' kívül bármit is felfogjon - pont nekik kéne extrán támogatniuk, mert egybevág a jobbikos eddigi szövegekkel.
Áhh, hagyd, ez már ilyen hosszú, összetett mondat volt.
Berlinnek kémkednek?
a svábok nem az elmúlt 2-3 évben kerültek ide.
én is sváb vagyok, a németet nagyon gyengén beszélem csak, és soha életemben nem voltam még Németországban.
""A jelenlegi kormány alatt elértük, hogy a kisebbségiek (cigányok) azért kapnak juttatást, mert rendszeresen iskolába, óvodába járatják gyerekeiket. "
Egy túrót, ez például egy szokásos jobbikos hergelés, aminek nem sok köze van a valósághoz - magyarán hazudtok."
Pedig bezony ez így van! A Cinka Panna ösztöndíj sem véletlenül lett Cinka Panna. Vannak bizonyos juttatások, amiket magyar egyszerűen nem kaphat meg, nem adják, vagy azért, mert direkt a cigányokra van szabva a törvény megfogalmazás, vagy azért, mert kibalhézzák maguknak, és megkapják akkor is ha jár, meg akkor is ha nem. Kizárt dolognak tartom, hogy egy olyan településen, mint pl. Ózd, bárki ellenőrizné a putrisokat. Bemegy a hivatalba, rácsap az asztalra, követel ("cigánykodik") és megkapja.
Lényeg a lényeg, még legoptimálisabb esetben is a törvény úgy van megfogalmazva, hogy bár a cigány szó nincs benne, de a gyakorlatban csak cigányra vonatkozik, ez így pedig bizony parasztvakítás.
"Vannak bizonyos juttatások, amiket magyar egyszerűen nem kaphat meg, nem adják,"
Van olyan munkahely, ahova a származása miatt meg nem veszik fel a cigányokat, még akkor se, ha van megfelelő végzettségük.
ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!