A budai lakosoknak miért kellene a Jobbikra szavazni?
Néhány hete volt választás a II. kerületben, ahol a Jobbik nem szerepelt túl fényesen. Ezután a kerületi lakosokat eléggé leszidták(finoman szólva) a vidéki jobbikosok.
Én XII. kerben élek, itt a kopogtatókat is alig tudták összeszedni annak idején.
Főleg a jobbikosokhoz szól a kérdésem:
Egy átlag zöldbudai(1-2-12. kerület) lakosnak miért érné meg a Jobbikra szavazni? Milyen helyspecifikus programja van? Mi az, amit a 2. és 12. kerületnek csak a Jobbik adhat meg, más párt pedig nem?
Ugyanis elég sokszor megkapom a neten, hogy egy újgazdag vagyok, de még senki nem tudott normális érveket felhozni a Jobbik mellett.
Elég gyakran olvasom a helyi Jobbik honlapját, de nem frissül, ráadásul olyan klisékből áll, mintha egy paródiaoldal lenne.
"Amiért mindenki másnak. Hogy végre az ország azé legyen aki felépítette, létrehozta, a magyar emberekéd, családoké, a dolgozó népé. És hogy a nyakunkon élősködő nyugati tőkés rabigát végre lerázhassuk és egy új, szabad Magyarországon ébredhessünk!"
Mekkora kommunista maszlag! Ébresztő! Vége a szocializmusnak! Kapitalizmus van! Aki erős, az talpon marad, a többiek elbuknak!
"ha én olyan jól élnék mint akik ott laknak, engem se érdekelne lehet semmi. Ott nincsenek olyan gondok, amivel a Jobbik kampányol."
Én ezt megértem, de már csak azért is megérné nekik, hogy ne egy kizsákmányolt ideges emberekből álló országban éljenek ahol a közbiztonság csak romlik, mert a szegényebbek már éheznek. Más érzés lenne körülnézni egy békés, boldog fejlődő országban.
"A Jobbik pont azért nem kormányképes erő, mert a cigányozáson, zsidózáson, multik, bankok hazazavarásán kívül nincs más mondanivalója."
Igen, és mint hozzászólásodból is kiderül a jobbik gyűlölködő és mindenkit utál... :)
Nem kellene szedned valamit depresszió ellen? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!