A budai lakosoknak miért kellene a Jobbikra szavazni?
Néhány hete volt választás a II. kerületben, ahol a Jobbik nem szerepelt túl fényesen. Ezután a kerületi lakosokat eléggé leszidták(finoman szólva) a vidéki jobbikosok.
Én XII. kerben élek, itt a kopogtatókat is alig tudták összeszedni annak idején.
Főleg a jobbikosokhoz szól a kérdésem:
Egy átlag zöldbudai(1-2-12. kerület) lakosnak miért érné meg a Jobbikra szavazni? Milyen helyspecifikus programja van? Mi az, amit a 2. és 12. kerületnek csak a Jobbik adhat meg, más párt pedig nem?
Ugyanis elég sokszor megkapom a neten, hogy egy újgazdag vagyok, de még senki nem tudott normális érveket felhozni a Jobbik mellett.
Elég gyakran olvasom a helyi Jobbik honlapját, de nem frissül, ráadásul olyan klisékből áll, mintha egy paródiaoldal lenne.
"Mekkora kommunista maszlag! Ébresztő! Vége a szocializmusnak! Kapitalizmus van! Aki erős, az talpon marad, a többiek elbuknak!"
Takarodj ki te mocskos kapitalista! Magyarországon nincs szükség a hozzád hasonlókra!
"Bizonyára a szoci szavazók cigányoznak, zsidóznak, tótoznak, oláhoznak, homároznak, komcsiznak meg libsiznek ész nélkül."
Jellemzően igen.
"Nálunk heti szinten van a amerikai és német ügyfelekkel kapcsolattartás, ami az adott nyelven zajlik, mérnökök részvételével, ahol nekünk is beszélni kell."
Akkor te nem mérnök vagy, hanem a nyugat farkát szíjdosó hosztesz.
"Amerikaban elek, itt szulettem szerinted nekem anyagilag joletben nem mindegy ki van ott hatalmon? "
Akkor minek pofázol bele, te korcs disszidens?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!