Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire lehet még szavazni?

Kire lehet még szavazni?

Figyelt kérdés

MSZP-re nem szavazok, mert megvonták az állami támogatásos hitelemet 2002-ben pedig esküdöztek, hogy nem teszik...

Fideszre nem szavazok, mert utálom, ha meg akarják mondani miről mit gondoljak és milyen istenben kell hinnem...

MDF-re nem szavazok, mert eltűnt a balfenéken...

SZDSZ-re nem szavazok, mert az MSZP csatlósa volt éveken át...

LMP-re nem szavazok, mert csak a pofázásban nagyok...

Jobbikra nem szavazok, mert ... inkább elköltözöm!

2011. dec. 20. 15:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
10%

Egyszerű!

Szavazz a Jobbikra, aztán költözz!

2011. dec. 20. 15:50
 2/14 anonim ***** válasza:
73%
Egyszerű,kötözz el(de ne szavazz a jobbikra:D)
2011. dec. 20. 16:02
 3/14 anonim ***** válasza:
Rám.
2011. dec. 20. 16:12
 4/14 anonim ***** válasza:
60%

"LMP-re nem szavazok, mert csak a pofázásban nagyok..."

Ezt miből gondolod, ha egyszer cselekvésre soha nem volt még csak esélyük sem? A Fityisz-kétharmaddal szemben mindenki más tehetetlen.

Tetszik, nem tetszik, még mindig ők a legvállalhatóbbak a teljes jelenlegi palettából.

(Félreértés ne essék, nekem sem szimpatikus minden elképzelésük, messze nem. De részben az általad is említettek, részben más hasonló okok miatt mégis úgy látom, hogy rajtuk kívül tényleg nincs gyakorlatilag senki más, akire az ember jó érzéssel adhatná a voksát.)

2011. dec. 20. 16:12
 5/14 anonim ***** válasza:
Most nem lehet senkire szavazni, majd 2014-ben. Addig meg még bármi történhet.
2011. dec. 20. 16:13
 6/14 anonim ***** válasza:

"Ezt miből gondolod, ha egyszer cselekvésre soha nem volt még csak esélyük sem? A Fityisz-kétharmaddal szemben mindenki más tehetetlen. "

Tehát akkor gondolom a Jobbikkal szemben sincsenek ellenérzéseid? :D

2011. dec. 20. 17:08
 7/14 anonim ***** válasza:

a kérdés jogos, a válasz egyértelmű: senkire!!!

a jelenlegi fidesz-mszp-lmp-jobbik tengely csak névlegesen különböznek céljuk egy és ugyanaz a magyarság lezüllesztése.

talán a jobbik volt ami nem úgy indult(tehát nem azzal a céllal), hogy tönkretegye az országot, jószándékú emberek alapították stb. de mára ugyanúgy beépültek oda is a "rossz elemek", amik a többi pártban is jelen vannak/voltak.

egy normális országban nem az a kérdés hogy most a jobboldaliak vagy a balosok a nacionalisták, mert ott mindenki nacionalista politikai hovatartozástól függetlenül bizonyos mértékig.

itt aki nacionalista az egyből fasiszta, náci, komcsi stb.

vegyük már észre ezeket a pártokat nem mi választjuk csakúgy a semmiből jönnek elő, lehet rájuk szavazni jönnek-mennek a tagok de a nagyöregek mindig maradnak helyük változatlan.

alakulhat még 500 párt attól még nem oldódnak meg a demográfiai problémáink, nem javul a közbiztonság, nem rendeződik a gazdasági helyzetünk, nem oldódik meg a cigánykérdés stb.

ezekre a kérdésekre a válasz nem orbán viktor vagy vona gábor nem a politikusok és nem a bankárok hanem a nép!

izland, írország mind példánk lehetne az államadósságrendezés szempontjából!

nemzeti egység kell, különben 30 év és nem lesz magyarország!

legyél munkás, polgár vagy a társadalom bármely rétegéből való, legyél jobb vagy baloldali, ne azt nézd miben különbözöl nemzettestvéreidtől hanem hogy miben egyezik a véleményetek, tömörüljetek egységbe különben elveszünk!

Ébredj Magyar!

2011. dec. 20. 17:09
 8/14 anonim ***** válasza:
Szavazz VV Csabára!
2011. dec. 20. 21:57
 9/14 A kérdező kommentje:

Komolytalannak tűnik, de tényleg nem tudom kire szavazhatnék és komolyan aggódom ezért az országért, az itt élőkért...

Nekem külföldi párom van, aki már most sem érti, miért nem akarok elköltözni Magyarországról, neki már évekkel ezelőtt tele lett a hócsukája és azóta újra és újra téma, hogy menjünk már (vissza) az ő hazájába, mert itt meg lehet fulladni...

De én imádom a hazámat, hiába, majdnem 40 éve élek itt...

Egyébként egy-két LMP-s emberről tudok más dolgokat is, ami miatt nem tudnék jó gyomorral rájuk szavazni, de ezeket nem posztolom ki ide, majd kiposztolja 2013 végén a Fidesz...

2011. dec. 21. 08:14
 10/14 anonim ***** válasza:

Senkire...

Az MSZP az elmúlt nyolc évben szétdúlta, szétlopta az országot, Gyurcsány és Bajnai börötnben kéne, hogy legyenek.

A FIDESZ jelenlegi kormányzása egy vicc két szék között a földre ült (nemzeti vs euroatlantista)

A Jobbik szóba sem jöhet (főleg mióta egy volt osztálytársamból Jobbikos önkormányzati képviselő lett-abból a srácból, akivel együtt horgásztam évekig és már évek óta nem köszön nekem, ugyanis "bemocskoltam a fajtámat"-történt ugyanis, hogy egy kenyai lány az egyetemről lett a feleségem, aki pár árnyalattal sötétebb).

Az LMP zöld sületlenségeitől felforr az agyvizem, egy volt csoporttársam jelenleg a Paksi Atomerőműben villamosmérnök, az öcsém reaktormérnöknek készül (vagyis atomenergiával akar foglalkozni). Magam is villamosmérnök volnék, millióegy indokot felhozhatnék a nukleáris energia mellett-csak ez nem a műszaki topik. Olyan dologról beszélnek (energetika, atomenergia) amihez NEM IS ÉRTENEK. Egy mérnök LMP-sről se hallottam még...

Szóval valószínű nem megyek el. De ha nem mész el, akkor pedig beletörődsz a rosszba. Valamit ki kéne találni...

2011. dec. 21. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!