Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire lehet még szavazni?

Kire lehet még szavazni?

Figyelt kérdés

MSZP-re nem szavazok, mert megvonták az állami támogatásos hitelemet 2002-ben pedig esküdöztek, hogy nem teszik...

Fideszre nem szavazok, mert utálom, ha meg akarják mondani miről mit gondoljak és milyen istenben kell hinnem...

MDF-re nem szavazok, mert eltűnt a balfenéken...

SZDSZ-re nem szavazok, mert az MSZP csatlósa volt éveken át...

LMP-re nem szavazok, mert csak a pofázásban nagyok...

Jobbikra nem szavazok, mert ... inkább elköltözöm!

2011. dec. 20. 15:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hát erről beszélek (írok)!

Nincs már kire szavazni!

Egyébként én meg közgazdász vagyok (pénzintézeti szakiránnyal), benne voltam egy munkacsoportban, nem mondom meg a nevét, melyikben, de a lényeg, hogy 2006-ban megmondtuk az "okosoknak", hogy gáz van, be fog dőlni az amcsi ingatlanlufi és viszi majd a fél világgazdaságot, tessék befejezni a fosztogatást meg az osztogatást és tessék kuuuuuuuuuuuuuuuuurvára spórolni vagy nagy kakiban találjuk magunkat 2008-ra! Azt hiszitek valakit érdekelt??? "Hát ezzel nem lehet választást nyerni!" Jah bocs!

Elzavarták a munkacsoportot a fenébe, és itt ülünk a pöcegödör mélyén! Egyedüliként vagyok még a társaságból itthon, mindenki külföldre ment...

2011. dec. 21. 16:12
 12/14 anonim ***** válasza:

olyan pártot soha sehol nem találsz, amelyikben csupa tisztességes ember van.

Olyant igen, amelyikben a tisztességeseké a meghatározó cél és módszer.

Nem úgy mennek a dolgok, hogy most van választék, de mire kell, lesz. csak kevesen fogják felismerni a megfelelőt.

... sejtem hol lehetsz...

2011. dec. 21. 16:49
 13/14 anonim ***** válasza:

ellehet menni külföldre, merem remélni "csak" anyagi okokból, hiszen ez érthető.

azonban ha rendszer-hatalomváltozás történne életszínvonalemelkedés stb. akkor visszatérnétek?

ha igen, akkor vagytok csak magyarok.

nemmondom, hogy aki elmegy az nem magyar, ellenkezőleg az okos ember. gondolom nehéz itthagyni szülőföldedet, otthonodat, barátaidat, de ez mind a hatalom hibája nem az országé.

hamarosan bekövetkezik majd a jelenlegi polgári-parlamentális-demokratikus rendszer összeomlás és kialakul az igazságosabb rendszer!

Kitartás Testvérek már dolgozunk!

ez a mondat még soha nem volt ennyire aktuális

2011. dec. 21. 19:02
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem szívesen mennék el itthonról!

A rohadt életbe! Én itt születtem, itt tanultam, itt akarok élni és majd itt akarok meghalni is! Miért nekem kell külföldre mennem, ha nyugodtan akarok élni?

Anélkül, hogy valaki a zsebemben vagy a fejemben akarna kotorászni?

A volt párom mondta mindig:

Az MSZP a zsebemben akar kotorászni, a FIDESZ meg a fejemben... Na melyik ujjamat harapjam meg?

Egyáltalán, szüksége van ennek az országnak parlamentre?

Nem lehetne, hogy mondjuk közvetlenül az Unió alá berendeljenek minket, azután majd mi megoldjuk a problémáinkat? Ez tudom úgy hangzik, mint egy anarchista elgondolás, de már lehet, hogy az is jobb lenne, mint ez a posztfasizmus, amit most a FIDESZ csinál!

2011. dec. 23. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!