Hol van a Jobbik?
Igy van, ahogy az elso irja.
Attol, h nem mutatjak oket a mediaban meg vannak.
Miert?mit vartal?h orban ingyen reklamot csinal?
Hidd el, amint bakiznak egyet benne lesznek minden hiradoban.
Annyira bepuhultak hogy egyedül a jobbik az egyetlen ellenzéki párt amely nem tüntet most.
Minek is tüntessen, bekerültek a parlamentbe és kapják szépen a képviselői juttatásokat, kint meg hideg van...
Mééé, kikötözni magad a parlament elé mint egy hippi greenpeace-es, az tüntetés? Ugyan már...
Amúgy a politika nem feltétlenül a botrányból áll, az inkább az MSZP+Fidesz reszortja.
"Annyira bepuhultak hogy egyedül a jobbik az egyetlen ellenzéki párt amely nem tüntet most. "
Érdekes módon eddig azért rinyáltatok, hogy a NÁCIK szétverték pestet. Most nem tetszik, hogy a nácik békésebbek és diplomatikusabbak a libsiknél, komcsiknál, vagy demokratáknál? Kezeltessétek a fóbiáitok.
Egyszerű!
A jobbik ügyes, és helyesen cselekszik.
-Helyesen, mert a törvénykezésnél mondja el a véleményét, és szavaz.
-Ügyesen, mert kimarad ebből, és a kiábrándult választókat szépen lassan megnyeri magának, főleg vidéken. Már így is nagyot harapott ki a Fideszből, és még van idejük... talán épp elég :)
Menj fel a kurucinfóra, vagy a barikádra, ott csak a jobbik ténykedéséről olvashatsz, nézhetsz riportokat, van bőven anyag.
Puhulnak, megvannak, na persze. Lapozz bele egy parlamenti közvetítésbe, jobbikosok mindig felszólalnak, nem szundikálnak vagy kötögetnek.
Én, mint Jobbikos, követem őket, és eddig meg vagyok elégedve. Ha elpuhultak volna, és csak lébecolnának, nekem elhiheted, többet nem mennék szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!