Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az szerintetek milyen ha...

Az szerintetek milyen ha valaki Jobbik tag és cigány oldalági rokonai vannak, de ő maga "tiszta" magyar?

Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 19:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%

Nincs ebben semmi különös, két unokatestvérem félvér cigány, a sógornőm cigány. Mindegyik érettségizett dolgozik.

Nem segélyen él!

És jobbikos vagyok.

2011. dec. 21. 19:58
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Annyi itt a cigány, hogy szinte mindenkinek van valami távoli rokona. Egyébként nem az a baj, hogy cigány a vére, hanem az, hogy lop, gyilkol, segélyért jár. A Jobbiknak sem célja kiirtani a cigányokat, csak rendbe akarja őket szedni egy kicsit.
2011. dec. 21. 19:59
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
a cigányság é s a jobbikosság nem zárja ki egymást. Nme kell nemzetiségi nyilatkozatot tenni a párttagsághoz. A cigányság meg nem vet ki senkit a pártállása miatt maga közül.
2011. dec. 21. 20:08
 4/16 anonim ***** válasza:
80%

Én is ismerek cigányokat.

Vannak köztük rendesek is.

Jobbikos cigányok is léteznek azért.

Amúgy meg, nem érdekel a származása, ha betartsa a játékszabályokat.

2011. dec. 21. 20:10
 5/16 anonim ***** válasza:
31%
Mindenkinek vannak cigány rokonai, szerintem is. És mindenkiben folyik egy kis zsidó meg egy kis örmény vér is. Ezért voltunk - lettünk volna - rögtön a magyarok a cigányok után Hitler néptisztító listáján annó.Még két év és nem lenne ma magyarprobléma sem.
2011. dec. 21. 20:11
 6/16 anonim ***** válasza:
77%

# 5:

ekkora nagy sületlen marhaságot.

Bennem nem folyik zsidó vér, illetve örmény vér sem!

Betelepült népek vannak, nem tagadom, de akkor sem, kell leragadni a zsidóknál, ill. a cigányoknál, meg az örményeknél.

2011. dec. 21. 20:30
 7/16 anonim ***** válasza:
94%

Anyai ágú nagymamán zsidó.

Apai ágú nagymamám cigány.

Én meg egy vegytiszta jobbikos vagyok.

2011. dec. 21. 20:40
 8/16 anonim ***** válasza:
58%

Ha még nem , akkor majd fog az unokádéban.

Különben is, honnan tudod? Sokkal valószínűbb, hogy volt a felmenőid közt cigány, mint az ellenkezője.Meddig vezeted vissza a családfádat? S minden ómamát, szépmamát megvizsgáltál?

2011. dec. 21. 22:23
 9/16 anonim ***** válasza:
Még ha anyakönyvben nem is szerepel, a gyerekek egy része nem az apjától származik vér szerint. S ez 300 éve is így volt. Szóval, anyakönyv alapján nem tudod, ehhez genetikai vizsgálat kellene. Vagy mi.Mármint ahhoz, hoyg kiben milyen vér folyik.
2011. dec. 21. 22:25
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Cigányok körében is vannak Jobbikosok, csak nem sok, mert az ő agyukat igyexik leginkább kimosni a média, hogy féljenek a "náciktól".

Nem a cigányokat, hanem a bűnözőket kell jól pofán csapni, csak ezt eddig senki se tette meg, mert hogy felzárkóztatás meg tudom is én.... A vidékiek meg csak szenvednek csendesen :(

2011. dec. 22. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!