Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az szerintetek milyen ha...

Az szerintetek milyen ha valaki Jobbik tag és cigány oldalági rokonai vannak, de ő maga "tiszta" magyar?

Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 19:48
1 2
 11/16 feketepeter ***** válasza:
76%
Nincs olyan, hogy tiszta magyar.
2011. dec. 22. 10:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Tegnap 22,25-ös

Ezt légy szives még egyszer át gondolni.

2011. dec. 22. 16:47
 13/16 anonim válasza:
Én arra a Magyar emberre lennék kíváncsi aki bebizonyítja hogy ő 100%-ig magyar a tatárjárás-törökök-németek-oroszok-betelepített egyéb nemzetiségűek a háborúk után JAAA Mária Terézia törvényben megtiltotta a cigányok egymás közti házasságát tehát biztosan keveredtek Magyarokkal.Aki ezek tekintetében és ismeretében betudja bizonyítani arra kíváncsi lennék.31cff
2011. dec. 24. 14:30
 14/16 anonim válasza:
NEM A ROKONAIDAT KELLENE SZÉGYELNED HANEM HOGY JOBBIKOS VAGY. SAJNOS EGYRE KEVESEBBEN EMLÉKEZNEK ARRA MITÖRTÉNT A HÁBORU ALLAT MIÉRT IS HARCOLTAK NAGYAPÁINK. SAJNOS MÁRA EGYRE KEVESEBBEN ÉLNEK LASAN KIHAL AZ A NEMZEDÉK ÉS A FIATALOK MÁSHOGY ÉRTELMEZIK A TÖRTÉNELMET. ROSSZ IRÁNYBA VALTOZIK A VILÁG.ELÖSZÖR IS ISMERD MEG ÖNMAGAD
2011. dec. 28. 17:31
 15/16 anonim ***** válasza:
37%

# 14

Te pedig a caps-lock-ot!

[link]

Jössz itt a szégyelld (igen-igen, két L!) magad, mert jobbikos vagy dumával. Megmondom őszintén, hogy uncsi, s köze nincs a kérdéshez, csak a köpködéshez.

Semmi nincs abban, ha valaki cigány származású, s jobbikos. Egészen nyugodtan lehet, a jobbik mindig is nyitott volt arra, hogy akár fórumain megjelenjen a cigányság, s bekapcsolódjanak a beszélgetésbe, az más kérdés, hogy pár barom (aki azt hiszi, hogy a jobbikban megtalálta azt, amit keresett, de ő igazából egy valóban szélsőjobboldali pártot keres) esetleg rossz szemmel néz az itt megjelent cigányságra. Ezzel nem kell foglalkozni, minden párt "hívei" közt vannak nagyon hülyék.

Azt hiszem a heti válasznak volt egy riportfilmje, hidasi cigányokat kérdeztek ezzel kapcsolatban, ugyanis ott több cigánynak is munkát ad az egyik jobbik tag, továbbá az egyik cigány asszony szintén jobbik tag. A Heti válasz riportereinek nem fért bele a pont agyába, hogy a cigányok lesz@rják, hogy ki adja a munkát, csak legyen már munka (már azok, akik szükségesnek érzik).

A ki magyar kérdésre pedig egy bevándorló fekete szavait tudom idézni "Az a magyar, aki fehér bőrű, általában tud magyarul s legalább a szülei magyarok voltak." Azt hiszem valóban lehet így definiálni, mivel vulgáris, de mondjuk ki, a történelem során párszor végig k.rták a magyar asszonyokat.

2011. dec. 28. 21:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja, s persze nekem is vannak oldalági cigány rokonaim, s jobbikosnak mondhatom magamat. (kiegészítvén az előzőt, mielőtt még vád érne, hogy én sem a kérdésre válaszoltam).
2011. dec. 28. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!