Jobbik miért nem tüntet amióta a Parlamentben van?
Tüntetnének ők, csak jogilag ellehetetlenítik.
Gyöngyöspata, Hajdúhadház, rémlik valami?
Egyébként meg nagyon örülök, hogy nem adja a nevét az MSZP és SZDSZ 2.0 álszent bohóckodásához.
Én sem értem.Remélem hamarosan fog menni tüntetni.Hiszen ez az elmúlt időkben annyira sikk lett tüntetni.
De remélem nem fog csatlakozni az lmp,dk,mszp féle "védjük meg a demokráciát" tüntetés csoporthoz.Itt most nagyon nem arról van szó ,hogy demokrácia a fontos ,hanem az Ország.Demokrácia 20-ad rangú kérdés.Én amúgy a 4 párt helyében összefognák ,csak az az igazság ,hogy az mszp,dk,lmp 3-asnak nem a fontos ,hogy jobb legyen az ország ,hanem hogy megmaradjon a demokrácia.Nekik ez a fontos ,nekem bíz nem.
Covenant egy kicsit nyersen fogalmazott, de van benne valami. Az utcai politizálás, az akciózás, a gárdázás csak a figyelemfelhívásra kellett, arra, hogy bevigyék a Jobbikot a parlamentbe. Most hogy bent vannak, ejtik a számukra is egyre inkább kellemetlenné váló, nehezen átlátható és irányítható, akciózó mozgalmi szárnyat. Ha szükség lesz rá, még előhúzhatják a kalapból, de most inkább csak zavarnának.
Aki meg azt írta, hogy a másokat megrendszabályozó gárdafelvonulást büntetik, korlátozzák, annak azt mondanám, hogy azt lehet, hogy igen, de a tüntetés az valami más, ahhoz nem kell se bakancs, se egyenruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!