Trianon revíziója elméletben?
Ez a kérdés elméleti.Érdekel a véleményetek.
Ha esetleg valami csoda folytán valami hirtelen csodafegyverünk lenne,amely fölülírja az eddigieket,és a nagyhatalmak sem az egész világgal együtt nem tudnának kukoricázni velünk,visszavennénk az elcsatolt területeinket.
A kérdés lényege,hogy mindezalatt te volnál Magyarország teljhatalmú ura,akkor mit tennél?
A visszacsatolt területeken megtorolnád a románokat,szerbeket,szlovákokat stb.?
A kérdés elméleti és olyanok véleménye nem érdekel,aki azzal kezdi,hogy:"de úgyse lesz ilyen"!
Hollófrigyes
Ezt a videót is ismerem
Tizenkilenc évig éltem Kárpátalján, most is vannak ott rokonaim, még az is lehetséges hogy jobban tudom hogy milyen kisebbségben magyarnak lenni.
De ne tereljük a témát, megvan a csodafegyver, megindul a programod. Saját kezűleg lőnéd le azt a kassai kislányt vagy mással végeztetnéd a piszkos munkát?
"Tizenkilenc évig éltem Kárpátalján, most is vannak ott rokonaim, még az is lehetséges hogy jobban tudom hogy milyen kisebbségben magyarnak lenni."
Kétlem,hogy jobban tudod mivel én a délvidékről származom és a családom nagy részét lemészárolták annak idején és a délszláv háború is érintett.
Nekem harci tapasztalataim is vannak.Nekem ne oszd az észt!
Csodafegyverre mindig van esély.Hiszen a nukleáris fegyvert is valójában magyarok csinálták csak nem magyar érdekeket szolgáltak vele.
Tehát van a magyarságban ész!Lehet csodafegyvert feltalálni csak a lényeg,hogy nemzeti érzelmű magyarok magyar célra is használják!
Na még szerencse, hogy a hasonló "nemzeti érzelmű magyarok" nincsenek többségben...
A szélsőségek MINDIG békétlenséget eredményeznek. Ennek az országnak pedig arra nincs szüksége. Ha ezt nem tudod belátni, akkor csak sajnálni tudlak.
A véleményemet továbbra is fenntartom.
Ha egy revízió végbemenne, és visszakapnánk a Trianon előtti területeket, sokkal többre jutnánk egy béketeremtő, egyenlőségre törekvő politikával, mint egy elnyomó, terrorizáló, bosszúhadjárattal.
Pedro
Húha, ez jó kérdés :)
Nagy-Magyarország az sok lenne. Egyszerűen nincs a magyarság abban a demográfiai és gazdasági helyzetben, hogy uralni tudja az egész Kárpát-medencét. Nincs olyan terület csonkaországon innen és túl, ahonnan nem szorulnánk kifelé. Azé a Kárpát-medence aki teleszüli...
Viszont a kisantant államok mindent elkövetnek azért, hogy a határon túli magyarságot felszámolják (megkülönböztetés, asszimiláció, népirtás), ezért a térvesztés megállítása csakis határmódosítással végezhető. (A határokon átívelő egyesítés koncepciója nem működik.)
Mivel nagymértékű, tömbökben élő kisebbséggel nem tudnánk mit kezdeni, ezért célszerű csak a magyar és szórványmagyar területek visszacsatolása.
Mai politikai felállás szerint Magyarországnak nincs mozgástere, mert a kisantant országok akármikor túszként használják az ottani magyarokat nyomásgyakorlásként. Tehát olyan helyzetet kell kialakítani, hogy ők legyenek a mi pozíciónkban, és jóval több nemzetiség maradjon határon belül, mint magyar határon kívül.
"A kérdező kommentje:
ma 10:20
Nyugi!Vállalnám a felelőséget!"
ugyan mar kiralylany meg egy nicknevet se mersz felvallani...
"A kérdező kommentje:
Csodafegyverre mindig van esély.Hiszen a nukleáris fegyvert is valójában magyarok csinálták csak nem magyar érdekeket szolgáltak vele.
Tehát van a magyarságban ész!Lehet csodafegyvert feltalálni csak a lényeg,hogy nemzeti érzelmű magyarok magyar célra is használják!"
Milyen csodafegyverrol beszelsz? Ma amr olyan fejlett technologia kell ahoz ami Magyaroszagon nincs meg sot sokkal fejletebb orszagban sincs meg. A fegyver fejlesztesekhez eleve olyan technologia kell, kiserletek, rengeteg penz ami nincs meg Magyarorszagon, hiaba az okos tudosok ha nincsenek eszkozeik, alapanyagaik amivel kiserleteznek fejlesztenek stb. A nuklearis fegyvert pedig magyar zsidok csinaltak, vagy ilyenkor mar magyarok amugy meg mocskos zsidok? Szerinted pont nemzeti erzelmu magyaroknak mondanak meg ha kifejlesztenenek egy ilyen fegyvert? Vagy ki az a hulye aki az O kezukbe adna? tudsz mondani Magyaroszagon olyan kutatot, tudost aki pont veletek vallalna kozosseget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!