Trianon revíziója elméletben?
Ez a kérdés elméleti.Érdekel a véleményetek.
Ha esetleg valami csoda folytán valami hirtelen csodafegyverünk lenne,amely fölülírja az eddigieket,és a nagyhatalmak sem az egész világgal együtt nem tudnának kukoricázni velünk,visszavennénk az elcsatolt területeinket.
A kérdés lényege,hogy mindezalatt te volnál Magyarország teljhatalmú ura,akkor mit tennél?
A visszacsatolt területeken megtorolnád a románokat,szerbeket,szlovákokat stb.?
A kérdés elméleti és olyanok véleménye nem érdekel,aki azzal kezdi,hogy:"de úgyse lesz ilyen"!
MÉG semmit. De hiszen ÉPPEN MOST AKARSZ véteni. És bár szerinted ez jogos bosszú, akinek megölöd az apját, fiát, meggyalázod lányát, testvérét, az nem így fogja érezni.
Tudjál megbocsátani - igen, persze ehhez az is hozzá tartozik, hogy ők is tudjanak túllépni a múlton.
Én tudom, hogy nem könnyű "új lapot kezdeni". De MUSZÁJ.
Pedro
"hogy a magyar, csak tűr, és tűr, és tűr... Na de meddig?"
És ha nem tűrsz, akkor mi van? :D
Trianonon nem tudsz változtatni, akkor sem, ha egyfolytában a földhöz vered magad dühödben.
Nem torolnám meg. De kötelező lenne magyarul tanulni az iskolában, érettségizni.
Ha valakinek nem tetszik, elmehet a saját országába (mindenkinek lenne, a szlovákok, meg mehetnek a csehekhez, a horvátok meg boszniába.)De persze csak akkor, ha nem lehetne őket kicsit "átformálni"
Még egyszer nem követhetjük el azt a hibát,mint régen. Beengedtük a menekülő keleti szlávokat a tatároktól, beengedtük a szerbeket, akik féltek a törököktől, beengedtük a románokat, akik szintén a török elől futottak.
Vendégszeretetünkkel visszaélve idejöttek azt elszaporodtak, mint a nyulak, majd utána nemzeti tudatukra ébredve csak a megfelelő alkalomra vártak, hogy szétszedjék Magyarországot.
Szal, ha vissza lenne állítva a régi határ, akkor két választásuk lehetne: vagy beolvadnak, mint a kunok, vagy elmehetnek ahova akarnak.
Lássuk a gyakorlati megvalósítást kedves kérdező. Itt egy vérengző magyarelnyomó szlovák,
Fejbelőnéd?
Ez a videó akiben semmit meg nem mozgat és azt mondja hagyjuk a múltat,még úgy is,hogy ezt a tettesek nem bánták meg,az egyszerűen nem magyar!
És ne jöjjön nekem senki a humanizmussal!
Ezeket az embereket csak a magyarságukért ölték meg!
És nem bánták meg,nem akarnak beszélni róla,és újra megtennék.
Téged és a családodat is lemészárolnák.
És akkor jöhetsz az ártatlan kislány képével,mikor a családtagjaidat megölik.
Akkor nem így beszélnétek.Most viszont látszik,hogy nem voltatok érintve semmi ilyesmibe.Addig könnyű pacifistának lenni!
Nem mi kezdtük,de ha lesz rá alkalom be fogjuk fejezni!!!!
Hollófrigyes, nézd meg ezt a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=BWsp-PwpLl0
Az elkövetők is voltak kisgyerekek, kutyával.
Engem az sehol nem vigasztal, és azokat sem, akiknek az apját fűrésszel vágták félbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!