Miért utálják egyesek annyira a liberalizmust, mint olyat?
Most nem pártokra gondolok.
Vannak itt olyanok, akiknek ha nem tetszik a képed, rögtön rád fogják, hogy mocskos liberális vagy.
De miért?
Mi a baj a liberalizmussal?
Persze, el lehet túlozni, de ugyanúgy minden mást is.
A konzervativizmus is lehet már túlságosan begyökösödött, fejlődésellenes, a szocializmusból is lehet az, amit egyesek műveltek itt 1945 és '89 között és a nacionalizmusból is lehet az, amit a nácizmus is képviselt pl.
De alapvetően nem az.
Akkor miért kell a liberalizmust utálni?
Félreértés ne essék, nem vagyok egy vérmes liberális. Nem akarok amellett agitálni, hogy a liberalizmus fú de jó dolog.
Egyszerűen csak nem értem, hogy miért lett egyeseknél ez a csúnya, rossz, gonosz, elvetemült vadállat szinonímája.
" facebookon is 14éves lányok kiírják:ingyen vodka lesz xy-ban!!megyünk maa?? "
1. ehhez neked mi közöd?
2. hol láttad ezt? logikus, ha ilyenekről tudsz akkor a) 14 vagy és inkább ne politizálj még b) "irigy" vagy rájuk (bár nem tudom mire)
3. azért ne a 14 éves tinédzserekből próbáljunk már a liberalizmusra következtetni.
gondolom a konzervativizmus tetszene neked, ahol még sz@rni is csak ezüstcipőben mehetsz, mert úgy "illik".
1.Neked mi közöd ahhoz hogy én mit írok ide?Én a kérdésre válaszoltam.
2.Onnan tudom hogy nemrég töröltem magam a facebookról
3.Igenis politizálhatok
utóírás:inkább megyek ezüstcipőben sza.rni,mint ezt a világot éljem.Mellesleg te nem tudod mi az a konzervativizmus.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!