Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lett ekkora szegénység...

Miért lett ekkora szegénység és miért vannak nagyon gazdagok ebben a szegény világban akik BMW-vel meg a legdrágább autókkal járnak, másnak meg alig van egy nap kenyérre valója a mostani rendszer miatt?

Figyelt kérdés
2011. okt. 29. 10:29
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
92%

"Igenis a világ a felelős mindenért. Ne mond már: A cigány segélyből él, mégis BMW-vel száguld."

- Nem, nem száguld. És ha száguld is, a BMW már nem akkora státusz szimbólum, mint 20 éve. 150 ezerért veszel egyet segélyből is kijön pár év alatt...

"Na de miből? Mindenről az EU tehet. Lásd Zeitgeist Addentum. Nem szeretem, ha az embereket hülyének nézik."

Érdekes, te engem nagyon is hülyének nézel!

"De már diszkriminálják a szegényeket, kövéreket, dohányosokat."

Majd nehogy már én legyek empatikus azzal aki a pofámbafújja a rákkeltő cigifüstjét... Igen is ő ne dohányozzon a nemdohányzók között. A többi meg demagóg. Hízlaljuk fel a szépségverseny győzteseit, hogy a dagik jobban érezzék magukat, mert lusták lefogyni...

2011. nov. 12. 20:30
 42/50 anonim ***** válasza:
24%

Majd nehogy már én legyek empatikus azzal aki a pofámbafújja a rákkeltő cigifüstjét... Igen is ő ne dohányozzon a nemdohányzók között. A többi meg demagóg. Hízlaljuk fel a szépségverseny győzteseit, hogy a dagik jobban érezzék magukat, mert lusták lefogyni...

Na ez a diszkrimináció. Nincsenek egyforma emberek, ahogy a világon egyforma bőrszínű emberek sem. Milyen lenne az, ha mindenki sovány lenne és egyforma kinézetű?

Nagyon is hat a média propaganda mindenkire.

2011. nov. 13. 18:13
 43/50 anonim ***** válasza:
24%

Majd nehogy már én legyek empatikus azzal aki a pofámbafújja a rákkeltő cigifüstjét... Igen is ő ne dohányozzon a nemdohányzók között.

Na ez a gyűlölet. A dohányzókból gazdagszik meg az állam.

Nekem a média ne mondja meg, mikor dohányozzak és hol, és mennyit. Hány cukorral igyam a r*hadt kávét, és hogy sózatlan levest egyek.

Én nem követem a világdivatot.

2011. nov. 13. 18:21
 44/50 anonim ***** válasza:
33%

Ne mond már: A cigány segélyből él, mégis BMW-vel száguld.

Mert rajoskodnak, megfenyegetk a magyarokat, akik fizetnek nekik, vagyis zsarolják a mgyarokat.

A szegénység az EU miatt van. Görögország, Olaszország bajban van. Nemsoká jön a többi tagállam is, meleértve magyarországot is.

Ja és nem tűrik a szegényeket sem az emberek.

2011. nov. 13. 18:45
 45/50 anonim ***** válasza:
24%
Tehát az embereknek szúrja a szemét a dohányos, kövér, szegény, aki pszichológushoz jár, a cigány, a szkinhead, a zsidó. Akkor kit tűrtök meg magatok mellett? Cak a magatok fajtáját. Ha pl: valaki nem úgy öltözködik az utcán vagy táncol a diszkóban, mint a fiatalok, akkor már hülye, vagy jól meg kell verni.
2011. nov. 13. 18:55
 46/50 anonim ***** válasza:
22%

Egyszerű a kérdés:D Ki tehet arról hogy szegények az emberek?? Nem a kutyák, nem a macskák sem a pókók semmilyen állat nem tehet róla, csak az EMBER. Ki tehet róla hogy gazdagok az emberek? Megint csak az emberek tehetnek róla.

Példa: Ott vannak a milliárdos vilgsztárok, hogyan gazdagottak meg? Péládul az a f...z Justin Bibere akinek semmi tehetsége nincs... Úgy hogy sok id..ióta ember kiváncsi rá, és ebből lettek a milliárdjai. A legtöbb celebeknél is így van, rajongók miatt váltak gazdagokká. És utána ezek a sznob celebek ahelyett hogy mindenféle szegény embereknek úgymond visszaadná a pénzt mármint adakozna kb. annyit hogy maradjonn mondjuk neki 100 millió és a többit azt szétosztaná, de nem ezt csinálják hanem luxus ház, luxus nyaralás, luxus autó, aztán megint inkább vesznek a holdon meg a marson "kertet" minthogy odaadnák a szegény embereknek. És ez mindenhol így van. Mondjuk feltalász valami olyan nagy dolgot mint péládul a számítógép, az emberek megveszik a találmányodat, és aztán milliárdos leszel, de a pénzt megtartod magadnak azt is amire nincs is szükséget. A politikusok is ilyenek, gondoljatok bele. Egy politikus fejében megszerintem a legtöbb ember fejében a játszódik le, hogy én akarok egyedül élni a földön, én szeretném hatalmat, én szeretnék lenni a világ ura az isten stb.. ÉS hamár beetette az embereket mindeféle hü@ye dumával, akkor onnantól csak a saját dolga és az érdekli hogy hogyan tudná lenyúlni más emberek elől a pénzt. Szóval a végszó az hogy a igazságtalanok az meberek, SZNOBK. Csak akkor lesz minden embernek aránylag jó élet, ha nem a PÉNZ lesz az amivel boldogulni lehet az életben, hanem mondjuk minden INGYEN lenne, mármint mindenki mindenkivel megosztaná azt ami van neki, és mindenki DOLGOZNA is, de ingyen kapna mindent, és aki semmi áron sem dolgozna azt mondjuk halálra ítélni... Szerintem így lenne jó az élet.

2012. júl. 5. 03:56
 47/50 anonim ***** válasza:
33%

Igen kérdező bazzz tanulj meg akkor Javaban programozni,tanulj hozzá nyelvet kettőt legalább képezd magad,ha nem leszel gazdag,vagy jómódú akkor lesz_pom saját magamat :D:D

Tessék állj neki programozni tanulni én is azt teszem programozni tanulok,egyetemen IS,de inkább magamtól,egyedül manapság a műszaki ág ér valamit a többit felejtsd el.

Készen vagy rá?Bevállalod,hogy a hétvégi sörözés helyett otthon fogsz kódolni?

2012. júl. 18. 15:57
 48/50 anonim ***** válasza:

Csak tudnám minek kell egy családnak 3 kocsi......

Valahol itt kezdődnek a problémák.........

2014. okt. 23. 06:15
 49/50 anonim ***** válasza:
0%

" Csak tudnám minek kell egy

családnak 3 kocsi"

Például:

Két pici auto a két szülőnek amivel munkaba járnak és könnyen tudnak parkolni. Plusz egy nagy családi autó amibe elfér 2-3 gyerek meg minden ha pl nyaralni mennek vagy csak hetvegen a nagyihoz...

2015. ápr. 6. 13:25
 50/50 hidd ***** válasza:
0%

miért kell véremenni a kajáért kevés van már belöle emberhez képest de csak egy bolygon élünk és nagyon sok van még miért nem fejlesztenek probálkoznak fognának össze mindenkivel lakatos elektronikus kertész villamosmérnök stb... eljutni egy olyan helyre ahhollehet élelmiszert termelni van víz+levegőmiért??????????

A hatalomért?????????????

2015. jún. 12. 22:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!