Miért nem szeretik sokan a cigányokat?
Figyelt kérdés
Előzmények:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__223..
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__223..
2011. okt. 11. 16:04
71/91 anonim válasza:
"Te mondod hogy van aki nem tud helyesen írni magyarok közül, te még helyesen olvasni se mivel nem Gunter hanem Gülter "
Biztos ez?
72/91 anonim válasza:
Tényleg nem tudsz válaszolni, mert elég ciki ennyi komment után?
73/91 anonim válasza:
Hát ezt nem két perc alatt dolgoznám ki ne haragudj.
74/91 anonim válasza:
Itt az a kérdés, hogy a cigányok miért nem akarják az integrációt? Továbbá az erre kiutalt pénzt hová tüntették a cigányvezetők? Mert ha jól emlékszem az egyik nyáron Kolompár Orbán és a csürhéje a Balatonban dagonyázott "bizonyos pénzekből". Igen, ebből látszik, hogy nekik is mennyire sürgető dolog az integráció. Továbbá nem értem, hogy egyesek hogyan képesek odáig lesüllyedni, hogy az ilyen Gültem féléknek egyáltalán válaszokat írnak?
75/91 anonim válasza:
Úgy látom, Kovács Gültem barátunk már nem adja nevét a barom válaszaihoz.
76/91 anonim válasza:
Nos, hogy miért is nem szeretik sokan a cigányokat...
Ha a kérdező végigolvassa ezeket a koránt sem indulatmentes hozzászólásokat, akkor könnyen rájöhet. Azt hiszem nem kell hozzá különösebb kommentárt füzni.
Nem is teszem...
77/91 anonim válasza:
"Jaj kérlek... Menjek ki a hármas főútra is és egy életre utáljam meg magyar lányokat, mert az összes kurv@?"
Ez meglehetősen nagy öngól volt, ugyanis ott sem a magyar lányok vannak többségben. xD
79/91 anonim válasza:
Amúgy amiket előzménynek belinkeltél, azok inkább "utózmányok" (már ha érted, amire gondolok)
80/91 anonim válasza:
Mert 700-800 éve tapasztaljuk a viselkedésüket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!